Мицрософт потврђује да ће омогућити кућним корисницима да одлажу ажурирања за Виндовс 10

 Истакнуто ажурирање за Виндовс 10 априла 2019

Извештаји сугеришу да ће Мицрософт дозволити корисницима са Виндовс 10 Хоме лиценцом да паузирају ажурирања на највише 35 дана. У најновијој најави, Мицрософт је потврдио да ће свим корисницима Виндовс 10 бити дозвољено да одлажу функције и месечна ажурирања на одређени временски период.

Раније је могућност одлагања ажурирања била доступна искључиво за кориснике оперативног система Виндовс 10 Про и Ентерприсе. Са ажурирањем оперативног система Виндовс 10 за мај 2019., Мицрософт би дозволио Виндовс 10 Хоме да одложи ажурирања на 35 дана.

Мицрософт каже да би корисници Виндовс 10 Хоме требало да буду у могућности да одложе функцију, као и месечна кумулативна ажурирања за 35 дана.



Дакле, омогућавамо свим корисницима да паузирају и функције и месечна ажурирања до 35 дана (седам дана, до пет пута). Када се достигне период паузе од 35 дана, корисници ће морати да ажурирају свој уређај пре него што поново паузирају, Мицрософт објашњава .

Ова могућност проширења је за сва издања оперативног система Виндовс 10, укључујући Хоме, додаје компанија.

Ово је важна промена јер би коначно омогућила корисницима са Виндовс 10 Хоме лиценцом да одлажу ажурирања.

Ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. ће побољшати поставке Виндовс Упдате-а на више начина, неке од промена су истакнуте у наставку.

Боља контрола

 Побољшања Виндовс Упдате

Виндовс Упдате добија нову опцију која би корисницима пружила посебну контролу за управљање инсталацијом ажурирања функција.

Брзо паузирајте ажурирања

 Паузирајте ажурирања за Виндовс

Сви корисници Виндовс 10, укључујући кућне кориснике, имаће приступ проширеној могућности паузирања ажурирања за функције и за месечна ажурирања.

Када се достигне период паузе од 35 дана, од корисника ће бити затражено да обаве инсталацију неопходног и компатибилна ажурирања раније одлагање поново.

Корисници оперативног система Виндовс 10 Про ће и даље имати приступ напредним подешавањима Виндовс Упдате.

Активно радно време

 Активно радно време Виндовс Упдате

Активно радно време је представљено уз ажурирање годишњице оперативног система Виндовс 10 и од сада се ослања на ручно конфигурисана подешавања. Почевши од ажурирања за Виндовс 10 маја 2019., Виндовс Упдате ће аутоматски прилагођавати радно време на основу образаца коришћења система.

Ову функцију морају да укључе корисници са странице Подешавања.

Ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. требало би да почне да се издаје крајем маја 2019.

Популар Постс