Мицрософт потврђује да ће и даље испоручивати Виндовс 10 небезбедносне исправке

 Виндовс 10 месечна ажурирања

Због здравствених проблема широм света, многи људи раде од куће, а људи, укључујући владине званичнике, ослањају се на своје рачунаре чак и више него што то чине увек. Као резултат тога, Мицрософт је најавио да више неће објављивати опциона ажурирања за Виндовс 10 од маја 2020.

Мицрософт је паузирање опционих ажурирања за Виндовс 10 да бисте избегли утицај на уређаје који га инсталирају. Циљ је смањити проблеме и потешкоће за људе који се ослањају на своје рачунаре чак и више него што то већ чине.

Међутим, није било јасно да ли ће Мицрософт престати да ради небезбедносне исправке или ће бити у пакету са издањима Патцх Туесдаи. У накнадном твиту, компанија из Редмонда је потврдила да је само паузирала необавезна издања ажурирања и да ће корисници и даље примати небезбедносне исправке другог уторка.Месечна ажурирања за Виндовс ће и даље бити кумулативна са безбедносним и небезбедносним исправкама и усмерена су на то да наши клијенти буду заштићени и продуктивни давањем приоритета безбедносним исправкама, Мицрософт рекао .

То значи да ће Мицрософт и даље објављивати побољшања која нису безбедносна за Виндовс 10 сваког другог уторка заједно са безбедносним исправкама. Компанија би обуставила опциона ажурирања, названа Ц и Д ажурирања, која су објављена у трећој и четвртој недељи.

Ове опционе исправке за Виндовс 10 се објављују како би се тестирале исправке са заинтересованим корисницима пре него што промене унесу свим потрошачима и предузећима.

Ово се односи на све подржане верзије оперативног система Виндовс 10 и сервера. Мицрософт је јасно рекао да ће се ажурирања закрпа у уторак, небезбедносна и безбедносна ажурирања и даље дешавати, али не знамо да ли ће ажурирања и даље долазити са дугачком листом побољшања или исправки.

Следеће ажурирање у уторак за Виндовс 10 в1909, в1903 и 1809 биће одржано 14. априла. Предвиђено је да ће се увођење у мају одржати 12. са безбедносним и небезбедносним побољшањима.

Популар Постс