Мицрософт потврђује да ће Цхромиум Едге добити Флуент Десигн, Тоуцх УИ и још много тога

 Цхромиум Едге Флуент УИ

Мицрософт ради на томе да свој Едге базиран на Цхромиуму учини бољим од других Цхромиум претраживача, као што су Цхроме, Вивалди и Браве.

Прошлог месеца, Мицрософт је представио своје нове Флуент иконе за Мицрософт Едге и друге популарне апликације укључујући Оффице пакет. Као део обнове дизајна, коју Мицрософт назива „Флуент Десигн“, ново ажурирање за Мицрософт Едге је у картицама и више ће донети Флуент УИ елементе.

Први корак у надоградњи Флуент Десигн-а је нова иконографија која је укључена у Мицрософт Едге 88 и доступна свима на свим Инсајдер каналима.Стабилна верзија би требало да добије нове Флуент иконе у наредним недељама, а компанија је рекла да активно укључује Флуент Десигн у нови Мицрософт Едге.

 Едге Флуент иконе

Активно истражујемо додатна ажурирања да бисмо укључили Флуент и једва чекамо да их поделимо са вама у блиској будућности, Мицрософт приметио .

Нејасно је када ћемо почети да видимо акрилне и друге Флуент УИ ефекте у Едге претраживачу, али то се неће догодити овог месеца.

Поред тога, Мицрософт верује да ће нова иконографија и тастатура око дугмади побољшати циљање додиром.

У последње време, Мицрософт се више фокусирао на глатко померање да побољшамо Едге-ово искуство на Виндовс производима са омогућеним додиром као што је Сурфаце Про линија, али постоје планови и за побољшања интеракције.

На пример, Мицрософт Едге тим истражује густину корисничког искуства, контроле превлачења и испуштања и интеграцију са Виндовс 10 како би направио одличан план за претраживач са модерним корисничким интерфејсом и контролама на додир.

Знамо да има још посла да искуство буде заиста одлично за унос додиром и [сарађујемо] са нашим пријатељима у Виндовс-у на креирању сјајног плана за будућност, рекао је инжењер Мицрософт Едге.

Очекује се да ће Мицрософт Едге добити нове боје, иконе, завршне обраде, заобљене углове, дугмад са повећаним паддингом, више побољшања за скроловање и модеран изглед на низу уређаја, од лаптопа и десктопа до паметних телефона.

Побољшања Мицрософт Едге Флуент корисничког сучеља за Андроид ће стићи након објављивања за десктоп.

Популар Постс