Мицрософт потврђује да би грешка у оперативном систему Виндовс 10 могла да спречи освежавање система

 Виндовс 10 Ресетујте овај рачунар

Ако ваш рачунар не ради како би требало, Мицрософт вам омогућава да освежите Виндовс 10 помоћу опција опоравка. Помоћу функције „Ресетуј овај рачунар“ можете поново да инсталирате Виндовс 10 и почнете изнова ако добијате чудне грешке или радите споро или када желите да продате свој стари уређај.

Виндовс 10 је инсталиран на милијарду уређаја и оперативни систем је подложан разним проблемима, од плавог екрана смрти до новог проблема који утиче на опције опоравка.

Када користите функцију „Ресетуј овај рачунар“ у оперативном систему Виндовс, Мицрософт ресетује ваш рачунар на подразумеване поставке и апликације. Све ваше апликације и нови управљачки програми се уклањају и нуди нови Виндовс 10 систем без икаквог додатног софтвера.Мицрософт је тихо потврдио да најновија ажурирања оперативног система Виндовс 10 изазивају проблеме са уграђеном функцијом „Ресетуј овај рачунар“.

Нова грешка у оперативном систему Виндовс 10 могла би да поквари „Ресетуј овај рачунар“ са грешком која наводи да је дошло до проблема приликом ресетовања рачунара. На срећу, Мицрософт потврђено они су свесни проблема и такође су поделили решење за оне који не могу да користе ову функцију.

Ако не можете да ресетујете рачунар сада или убудуће, Мицрософт препоручује да испробате функцију „ресторехеалтх“ да бисте решили проблем.

Да бисте поправили Дошло је до проблема приликом ресетовања грешке рачунара, следите ове кораке:

  1. Отворите Виндовс претрагу.
  2. Потражите „Командни редак“
  3. Кликните на „Покрени као администратор“
  4. У командној линији унесите следећу команду:
    дисм /онлине /цлеануп-имаге /ресторехеалтх
  5. Поново покрените систем.
  6. Отворите Подешавања > Ажурирање и безбедност > Опоравак и кликните на „Започни“ у одељку „Ресетуј овај рачунар“.

Када завршите, можете поново користити функцију ресетовања да задржите своје датотеке или уклоните све, у зависности од тога да ли желите да користите рачунар без икаквих додатних података.

Ако и даље не можете да решите проблеме са функцијом „Ресетуј овај рачунар“, покушајте да поправите рачунар ручним преузимањем Виндовс 10 ИСО датотеке или Алат за креирање медија.

Популар Постс