Мицрософт потврђује ажурирање за Виндовс 10 21Х1 без већих промена

 Виндовс 10 21Х1 потврђен

У последње две године, видели смо образац великог ажурирања функција, праћеног мањим са исправкама грешака и побољшањима. Као што смо раније извештавали, сада се дешавају огромне измене у циклусу издавања ажурирања функција оперативног система Виндовс 10 и прво ажурирање у години биће мања ствар.

Следеће ажурирање Виндовс 10 функције је „верзија 21Х1“, тј. „Буилд 19043“, и Мицрософт је коначно потврдио да ће бити засновано на ажурирању из октобра 2020. (верзија 20Х2), као што су наши извори раније сугерисали, осим што смо овог пута званична потврда гиганта Редмонда.

У напомени за хардверске партнере, Мицрософт изјавио је да ће Виндовс 10 верзија 21Х1 следити „исте смернице као 20Х2“ и да неће модификовати Виндовс програм хардверске компатибилности, што значи да ће верзија 21Х1 бити компатибилна са свим постојећим рачунарима, апликацијама и драјверима.Нема промене [у потпису возача]. Драјвери који испуњавају све примењиве захтеве за Виндовс 10, верзија 2004 биће дигитално потписани истим атрибутима потписа, потврдио је Мицрософт.

 Виндовс 10 21Х1 подешавања

Иако и поред тога, вероватно ће бити побољшања квалитета, мањих нових функција за потрошаче, као и неких нових познатих проблема.

Планови за увођење Виндовс 10 верзије 21Х1

Корисници оперативног система Виндовс 10 који користе верзију 20Х2 могу директно да ажурирају на верзију 21Х1 користећи „пакет за омогућавање“, за који се очекује да ће бити мањи од сто мегабајта.

Тхе Очекује се да ће ажурирање функције Виндовс 10 21Х1 бити лансирано у пролеће 2021 а такође добија и пригушено увођење како би се избегли потенцијални проблеми са преузимањем. Међутим, корисници могу ручно да га потраже тако што ће отићи на Провери ажурирања под Виндовс Упдате.

Пошто је верзија 21Х1 заснована на верзији 20Х2, процес ажурирања ће бити бржи јер ће се инсталирати као месечно ажурирање.

Тренутно не знамо да ли ће у овом издању бити нешто узбудљиво, иако знамо једну ствар: ово ажурирање се више фокусира на апликацију Подешавања оперативног система и општа побољшања квалитета.

У наредних неколико недеља, корисници на каналу Релеасе Превиев почеће да добијају верзије за преглед верзије 21Х1, а Мицрософт ће поделити више детаља путем саопштења за јавност или постова на блогу.

Пут после верзије 21Х1

Када буде објављено мање ажурирање године „верзија 21Х1′, имало би смисла да следећа верзија Мицрософтовог десктоп система буде „21Х2“, такође позната као ажурирање Сун Валлеи-а и укључиће веће промене.

Пре верзије 21Х2, Мицрософт планира да лансира дуго очекивани Виндовс 10Кс на уређајима са једним екраном.

Популар Постс