Мицрософт поправља грешку због које се Гоогле Цхроме замрзава у оперативном систему Виндовс 10

 Виндовс 10 кумулативно ажурирање

Слика љубазношћу: ПуреИнфоТецх.цом

Мицрософт је јуче објавио кумулативну исправку за Виндовс 10 Април 2018 Упдате (верзија 1803) која се бави већином критичних проблема. Закрпа се нуди свим уређајима који користе Виндовс 10 верзију 1803 и системи ће је аутоматски инсталирати. Мицрософт је такође исправио грешку у ажурирању оперативног система Виндовс 10 априла 2018. који је узроковао замрзавање Гоогле Цхроме-а на неким уређајима.

Мицрософт је прошле недеље признао а критична грешка у оперативном систему Виндовс 10 која је замрзавала Гоогле Цхроме , Хеј Цортана и неке друге апликације. Грешка је такође узроковала потпуно рушење уређаја. Мицрософт је у посту на форумима заједнице потврдио да Виндовс 10 Буилд 17134.38 решава проблем.Буилд 17134.38 је прво кумулативно ажурирање за Виндовс 10 верзију 1803, и иако исправља многе грешке, у извештају се тврди да КБ4103721 узрокује црни екран на неком хардверу . Непотребно је рећи да је то већи проблем од грешке замрзавања у Гоогле Цхроме-у и Мицрософт тек треба да призна проблеме са инсталацијом.

Решење је укључено у кумулативно ажурирање од 8. маја 2018 ( КБ4103721 ). Виндовс Упдате ће аутоматски преузети и инсталирати решење. Да бисте одмах проверили да ли постоје ажурирања, изаберите дугме Старт, а затим идите на Подешавања > Ажурирање и безбедност > Виндовс Упдате и изаберите Провери ажурирања, рекао је Мицрософт модератор.

Извештаји тврде да закрпа за Виндовс 10 Април 2018 Упдате гура системе на црни екран и до сада није откривено решење. Вреди напоменути да системи не успевају да се покрену када се процес инсталације заврши.

Можете очистити инсталацију ажурирања за Виндовс 10 априла 2018. или покренути у безбедном режиму и ручно уклонити ажурирање. Непотребно је рећи да ако ништа не ради за вас, враћање система на претходну верзију Виндовс 10 (Фалл Цреаторс Упдате) је једина опција.

Као што је горе наведено, Мицрософт још увек није признао никакве проблеме са кумулативним ажурирањем за Виндовс 10 верзију 1803. Закрпа је и даље доступна за преузимање, иако има потенцијал да уништи још више уређаја. У наредним сатима, Мицрософт би такође могао да понуди решење за опоравак заосталих рачунара. Пратићемо форуме и ажурирати причу када званично решење буде доступно.

Популар Постс