Мицрософт покреће функцију пусх-то-инсталл апликација и игара за Виндовс 10 Апп Сторе

 Мицрософт продавница на рачунару

Мицрософт покреће нову функцију под називом пусх-то-инсталл за Мицрософт Сторе (раније познату као Виндовс Сторе) и омогућава корисницима да даљински инсталирају апликације и игре на друге уређаје.

Нова функција Мицрософт Сторе-а најављена је у потрази за Феедбацк Хуб-ом. Потрага објашњава како можете поново да преузмете и инсталирате апликације и игре на другим Виндовс 10 уређајима као што су ПЦ или Ксбок Оне, али то функционише само када су уређаји повезани на исту Мицрософт продавницу.

Купци данас могу да купе Виндовс апликације и игре из апликације Мицрософт Сторе, али могу да их инсталирају само на локални уређај на којем се тренутно налазе. Мицрософт (или веб локација) омогућава кориснику да купи и инсталира Ксбок игру и да је аутоматски пребаци на своју Ксбок кућну конзолу. Функција Пусх то Инсталл ће обезбедити шире решење које омогућава корисницима у апликацији Виндовс Сторе (или веб локацији) да инсталирају било коју апликацију или игру у власништву на било који од њихових применљивих Виндовс уређаја. Корисник сада може да купи нову игру са свог мобилног телефона, да је пребаци и на своју Ксбок конзолу и на кућни десктоп рачунар, а када дође кући, обе су потпуно инсталиране и спремне за покретање, наводи се у најави. Даљинске инсталације Мицрософт Сторе-а

У време писања ове приче, функција „притисни да инсталирај“ Мицрософт Сторе је активна у Мицрософт Сторе-у и за инсајдере и за оне који нису упућени. Не морате да ажурирате апликацију Мицрософт Сторе да бисте добили функцију удаљене инсталације апликације, јер изгледа да је то ажурирање на страни сервера које се постепено уводи.

Популар Постс