Мицрософт покреће ажурирање Виндовс 10 Спринг Цреаторс на Релеасе Превиев Ринг

 Виндовс 10 Старт

Слика љубазношћу: ТхеВерге.цом

Прошле недеље смо известили да је Мицрософт финализирао РТМ Буилд за предстојеће велико ажурирање за Виндовс 10, Спринг Цреаторс Упдате. Компанија је објавила РТМ Буилд за Фаст Ринг Инсидерс 27. марта најављујући затварање развоја за Редстоне 4.

Након поправљања пријављених грешака и побољшања перформанси оперативног система, РТМ Буилд је прослеђен инсајдерима уписаним у Слов Ринг 30. марта. РТМ буилд 17133 (РС4) са верзијом 1803 се данас преноси на Инсајдере за преглед издања.Прстен за преглед издања је последњи корак пре званичног објављивања следећег великог ажурирања компаније, Спринг Цреаторс Упдате. Увођење како се очекује биће у фазама како би се избегли проблеми са преузимањем.

Мицрософт ће прикупљати податке од првих корисника који су инсталирали РТМ верзију како би се уверио да компанија има несметан процес надоградње када буде представљен свим корисницима Виндовс 10 следеће недеље.

Следеће велико ажурирање компаније Спринг Цреаторс Упдате укључује многе нове функције које је требало да буду објављене са последњим великим ажурирањем Фалл Цреаторс ажурирања. Ново ажурирање садржи функције као што су временска линија, подршка за прогресивне веб апликације и још много тога.

Мицрософт још увек није званично објавио име ажурирања, али како се очекује могло би се назвати као Спринг Цреаторс Упдате према интерним документима. Очекујемо да ће Мицрософт објавити име свог следећег великог ажурирања ове недеље, заједно са датумом увођења, за који се тренутно прича да је 10. април.

Међутим, ово су непотврђени извештаји, али очекујемо да ће Редмонд Гиант очистити извештаје о имену и датуму следећег великог издања компаније ове недеље. Ако сте пријављени у Релеасе Превиев Ринг, ажурирање се тренутно покреће и можете га преузети тако што ћете отићи на Подешавања > Ажурирање и безбедност > Виндовс Упдате > Провери ажурирање.

Популар Постс