Мицрософт показује Сурфаце Дуо у више режима

 Сурфаце Дуо више режима

Као и сваки иновативни фактор форме прве генерације, Сурфаце Дуо није савршен, али нуди предности у односу на Самсунг Галаки Фолд и такође се верује да је издржљивији . Сурфаце Дуо је представљен прошле године и уређај је доступан за куповину преко Мицрософт Сторе-а и других малопродајних канала.

Сурфаце Дуо прве генерације се испоручује са 6 ГБ РАМ-а, 256 ГБ складишног простора и Куалцомм-овим Снапдрагон 855.

Сурфаце Дуо почиње од 1.399 долара и телефон је прескуп за просечног корисника, али Мицрософт жели да повећа популарност Дуо-а новом серијом реклама. Компанија је сада започела још једну кампању која се фокусира на могућности вишезадаћности Сурфаце Дуо-а. Сурфаце Дуо режим компоновања

Видео, као што је истакнуто у наставку, показује како је пензионисани фудбалер Марсхавн Линцх могао користити Сурфаце Дуо за више задатака.

Као што можете видети у видео снимку, Мицрософт гура Сурфаце Дуо способност да ради ствари боље од просечног телефона. Сурфаце Дуо има различите начине коришћења, укључујући један режим који вам омогућава да саставите своје имејлове, поруке итд. за неколико минута.

Можете покренути Сурфаце Дуо у режиму за писање и држати га као лаптоп са виртуелном тастатуром на другом екрану и апликацијом на горњем екрану. На пример, можете покренути Оутлоок апликацију на горњем екрану, а тастатуру на дну. Исто тако, можете отворити тимове на горњем екрану и тастатуру са ПоверПоинт-ом на дну.

Режим састављања користи Андроид-ове уграђене АПИ-је за подељени екран како би понудио искуство обављања више задатака које изгледа као Виндовс рачунар.

Као и друге рекламе компаније Мицрософт за своје Сурфаце производе, ова нова серија промотивних видео снимака не прави никакве шансе против ривала, као што су Самсунг Галаки Фолд и Хуавеи Мате Кс.

Посебно, Такође се наводи да Мицрософт ради на Сурфаце Дуо-у следеће генерације и носи кодни назив Зета. Дуо следеће генерације са бољим хардвером могао би да буде представљен у другој половини 2021.

Популар Постс