Мицрософт подешава ажурирање за Виндовс 10 20Х1 пре увођења

 Ажурирање за Виндовс 10 20Х1

Мицрософт ради на ажурирању за Виндовс 10 кодног назива '20Х1' које неће бити објављено до априла 2020. У петак је софтверски гигант објавио нову верзију Виндовс 10 Буилд 19041.153 са дугим губитком исправки и побољшања, што сугерише овогодишње главно ажурирање функција је у завршној фази тестирања.

Виндовс 10 Буилд 19041.1 решава проблем који спречава учитавање АцтивеКс садржаја и још једну грешку где Мицрософт претраживачи заобилазе прокси сервере. У овој верзији, Мицрософт је такође променио начин на који се инсталира Линук кернел у ВСЛ2, тако да се може побољшати директно путем самосталних Виндовс ажурирања.

Према извештајима, издавање Виндовс 10 20Х1, првог великог ажурирања које долази касније ове године, заказано је за крај марта/априла.Мицрософт већ неколико месеци тестира ову исправку са Инсајдерима и првобитно је била позната као 20Х1. Виндовс 10 Април 2020 Упдате, такође познат као верзија 2004, је ажурирање које је првенствено фокусирано на побољшање укупног искуства и постојећих функција, укључујући Менаџер задатака.

Са ажурирањем 20Х1 за Виндовс 10, Мицрософт се фокусирао на подешавање постојећих функција уместо на покретање нових. У 20Х1, постоје подешавања за Цортану, Виндовс претрагу, Ваш телефон, Менаџер задатака, подешавања, траку за игре и велике надоградње Виндовс подсистема за Линук.

Ја лично користим ажурирање 20Х1 од јануара без критичних проблема, све ради како се очекивало, без већих проблема осим чињенице да постоје општи проблеми на које смо сви навикли.

Мицрософт је сигнализирао да је издање Виндовс 10 в2004 завршено до јануара, а гласине у децембру сугерисале су да је компанија већ потписала РТМ кандидата. Компанија је од тада сервисирала ажурирање, а нове закрпе за в2004 су такође објављене у уторак закрпе у марту, фебруару и јануару.

Још средином децембра било је јасно да ће Мицрософт тестирати 20Х1 неколико месеци како би избегао још један дебакл ажурирања.

Мицрософт није најавио када ће се испоручити коначна верзија 20Х1, али идеја је да када ажурирање коначно буде испоручено, имаће мање грешака од претходних издања и да ће бити стабилније.

Популар Постс