Мицрософт почиње тестирање пакета искуства за Виндовс 10 21Х1

 Виндовс 10 21Х1 пакет искуства

Виндовс 10 верзија 21Х1 је мање ажурирање и требало би да стигне у првој половини 2021. године, вероватно између маја и јуна 2021. Као и претходна верзија 20Х2 (ажурирање из октобра 2020.), прво ажурирање за Виндовс 10 ове године ће бити мало само подешавања.

Са Виндовс 10 верзијом 21Х1 уопште неће бити додане никакве велике нове функције. Иако су неке промене биле присутне у ажурирању за октобар 2020., изгледа да верзија 21Х1 ће се испоручивати само са побољшањима безбедности и квалитета , који укључује једну нову функцију за Виндовс Хелло и мања подешавања за предузећа.

На срећу, Мицрософт је сада почео да тестира пакет искуства за Виндовс 10 21Х1. Са пакетом искуства са функцијама, Мицрософт планира да лансира нове функције за ОС ван издања ажурирања '21Х1'.Мицрософт дели кључне Виндовс функције на мање преузимања и моћи ћете да преузмете пакет искуства без инсталирања великог ажурирања функција.

Ово би вам могло омогућити да преузмете мање нове функције за Филе Екплорер, подешавања итд. без чекања на ажурирање Сун Валлеи-а.

Данас Мицрософт уводи Виндовс Феатуре Екпериенце Пацк 120.2212.3030.0 онима који користе Виндовс 10 верзију 21Х1. Ово ажурирање долази са побољшањима за софтверску тастатуру и такође ће побољшати поузданост панела за унос рукописа.

У следећем ажурирању, Филе Екплорер ће бити ажуриран подршком за уграђену алатку за снимке екрана, тако да можете директно да налепите снимке екрана и Филе Екплорер ће аутоматски генерисати име.

Прошле године, Мицрософт је изјавио да је тек почео да тестира овај нови процес и да ће у почетку укључивати мања побољшања. У наредних неколико месеци, гигант из Редмонда планира да унесе веће промене путем пакета за искуство.

Ово би била приметна промена у начину на који се Виндовс 10 ажурира и могуће је да би Мицрософт такође могао да смањи могућност великих грешака које су недавно погодиле софтвер.

Популар Постс