Мицрософт почиње да испоручује Сурфаце Го унапред наручене уређаје

Раније у месецу смо известили да Мицрософт лансира јефтин Сурфаце Го уређај који циља на образовни сектор. Уређај је најављен са пуним Виндовс 10 у С режиму.

Мицрософт је раније почео прима преднаруџбине за Сурфаце Го таблет пре неколико недеља са датумом испоруке који је наведен као 2. август. Према извештајима који стижу, Мицрософт је почео да испоручује Сурфаце Го таблете корисницима који су унапред наручили уређај.

Мицрософт Сурфаце Го долази у две конфигурације по цени од 399 долара и 549 долара и долази са екраном од 10. Сурфаце Го нуди Интел Пентиум Голд процесор 7. генерације 4415И са опцијама од 4 ГБ и 8 ГБ РАМ-а.Сурфаце Го је доступан за куповину преко Мицрософт Сторе-а, а компанија такође продаје приступачну маску типа Сигнатуре за 129 долара и Сурфаце мобилни миш за 34,99 долара. Сурфаце Го је назван најлакшим у раној линији Сурфаце уређаја компаније са 555 грама.

Очекује се да ће уређај корисницима омогућити трајање батерије од око 9 сати по пуњењу, што може варирати у зависности од употребе уређаја.

Сурфаце Го не би требало да буде продуктивна радна снага и стога се може више користити за проверу ваше е-поште, прегледање и рад на документима пошто је уређај направљен имајући у виду образовни сектор и ако желите да га купите за играње игре онда Сурфаце Го није уређај који бисте желели да купите.

Будући да се ово враћа у школску сезону, остаје да се види да ли ће компанија постићи успех са освеженом линијом Сурфаце.

Популар Постс