Мицрософт побољшава померање траке за померање Цхроме-а на Виндовс 10

 Преглед картице Цхроме Цанари

Ера традиционалног Мицрософт Едге-а се завршила за потрошаче пошто је фирма из Редмонда прешла на Цхромиум и Гоогле-ов Блинк рендеринг енгине.

Мицрософт је недавно рекао да ће нови Едге заснован на Цхромиум-у почети да замењује класични Едге на Виндовс 10 и компанија сада ажурира претраживач са важним побољшањима уочи миграције.

Мицрософт је јуче почео да уводи нова ажурирања Едге Дев и Едге Цанари са значајно побољшаним померањем траке за померање. Према Едге инжењеру, Мицрософт користи композиторску нит за померање засновано на шиљцима како би померање преко траке за померање брже реаговало када је главна нит заузета.Након што се промена примени, приметићете да би превлачење траке за померање мишем било мање незгодно, посебно на тешким веб локацијама.

На срећу, у духу подршке платформи отвореног кода, Мицрософт је те измене вратио у Цхромиум пројекат.

У теорији, то значи да ће сви други прегледачи засновани на Цхромиум-у моћи да искористе те нове оптимизације померања за себе, а то укључује и Гоогле.

У посту на форуму, Мицрософтов инжењер је потврдио да су побољшања померања већ стигла у Цхроме Цанари.

После гомиле посла, померање траке за померање са навојем у композитору је коначно укључено по подразумеваној вредности у Цхромиум мастеру. Данашњи Цхроме Цанари (82.0.4072.0) га има УКЉУЧЕНО. Хвала свима који су ми помогли и водили ме на путу. Ово ће бити одлична победа за скроловање у прегледачима заснованим на Цхромиум-у и све нас води корак ближе ка обједињавању померања, каже инжењер написао .

Гоогле би требало да почне са ажурирањем стабилног Цхроме-а са исправком за брзо померање касније ове године, али још увек немамо тачан временски оквир.

Популар Постс