Мицрософт планира да унесе глатко померање у Цхроме на Виндовс 10

Мицрософт је већ потврдио да ће свој нови претраживач Едге базирати на Цхромиум-у, пројекту отвореног кода који такође покреће Гоогле Цхроме. Након ове објаве, Мицрософт је почео да доприноси Цхромиум-у, што значи да ће напори компаније учинити и Цхроме бољим.

А недавно урезивање Управљање изворним кодом Геррит Цхромиум-а од стране Мицрософта открило је да Мицрософт додаје нову функцију за решавање проблема са померањем у Цхроме-у и другим Цхромиум претраживачима.

Ту је и а пост од Мицрософт инжењера на форуму Гоогле производа да бисте детаљно описали функционалност глатког померања.Овај предлог је да се састављено померање траке за померање премести у импл нит тако да чак и када је главна нит заузета, корисници могу да наставе да комуницирају и померају користећи траке за померање, објашњава Мицрософт инжењер. Избегавањем главне нити у Цхромиум-у, верујемо да може довести перформансе превлачења траке за померање у складу са оним што примећујемо у ЕдгеХТМЛ-у, даље пише.

Гоогле Цхроме већ има функцију глатког померања и Мицрософт можда планира да је додатно побољша на Виндовс уређајима.

Иако постоји неколико ознака са насловом који се помера у Цхроме менију заставице, те заставице немају никакве везе са оним што Мицрософт планира да имплементира у Цхромиум-у. Тренутно не можете да омогућите и тестирате ову функцију ни у једној верзији Цхроме-а.

Такође није познато када ће Гоогле испоручити ажурирање за Цхроме са побољшањима померања које је предложио Мицрософт, али ће се то вероватно догодити негде касније ове године.

Напомена уредника: Овај чланак је ажуриран бољим појашњењима.

Популар Постс