Мицрософт планира да придобије потрошаче са „Модерн Лифе Сервицес“

 Мицрософт и Сатиа Надела

Слика љубазношћу: Фортуне.цом

Мицрософт'с Виндовс Пхоне је затечен успехом иПхоне-а и Андроид телефона и све што је важно о Мицрософтовом паду код потрошача почело је овде. Мицрософт је уклонио музику из своје онлајн продавнице и затворио своју услугу стриминга Гроове Мусиц Пасс , што је био још један велики ударац напорима усмереним на потрошаче.

Софтверски гигант у последње време не осваја срца и умове потрошача. Мицрософт каже да Редмонд још не одустаје од потрошача и да компанија има нови план.Јусуф Мехди, корпоративни потпредседник за модерни живот и уређаје, изнео је визију компаније за услуге модерног живота. По изгледу, технолошки гигант са седиштем у Редмонду сада ради на повратку потрошача напором који се зове Модерн Лифе Сервицес.

Иако је Мицрософт свима пружио утисак да је будућност само предузећа, чини се да ће се Мицрософт концентрисати на оно што назива професионалним потрошачима уз напор који се зове Модерн Лифе Сервицес. Овај нови програм би требало да се деси под Јусуфом Мехдијем.

 Услуге Мицрософт Модерн Лифе

Пројекат има за циљ да помогне професионалним потрошачима да схвате како да користе технологију за већу продуктивност. Ово сугерише да Мицрософт жели да иде још даље са својим фокусом на продуктивност. Део овог пројекта биће апликације и услуге које имају смисла за потрошаче и помажу им да постану продуктивнији. На пример, Апликација Ваш телефон помаже потрошачима да постану продуктивнији и фокусиранији јер усклађује њихове телефоне и Виндовс 10 уређаје.

Непотребно је рећи да ће интеграција Виндовс 10 и Оффице пакет за продуктивност играти кључну улогу у услугама Модерн Лифе.

Најновија Мицрософтова најнижа цена Сурфаце Го који покреће потпуни Виндовс 10 ОС и долази са Оффице 365 пакетом за продуктивност је део ове повратне победе коју траже потрошачи. Мицрософтов маркетиншки и продајни тим су више него икада посвећени покушају да прогурају Сурфаце линију и циљају потрошаче.

Популар Постс