Мицрософт патент указује на побољшања шарки за Сурфаце уређаје

 Сурфаце Боок (2)

Слика љубазношћу: БусинессИнсидер.цом

Мицрософт увек тражи различита решења за побољшање механизма шарки својих 2-у-1 Сурфаце Про и Сурфаце Боок уређаја. Недавно откривени патент открио је да Мицрософт разматра револуционарни тоуцхпад за Сурфаце Про 7 а сада је још један патент открио да фирма жели да побољша механизам шарке своје Сурфаце Боок.

Ми смо приметили Мицрософт патент под називом „Механизам за закључавање“. објавио УСПТО 25. јуна 2019. У поднеску, Мицрософт је расправљао о безбедној вези која би понудила минимални јаз између првог и другог дела уређаја.Размак може зависити од типа механизма за закључавање који се користи и/или толеранције (нпр. разлике у стварним димензијама од жељених димензија дизајна) дизајнираних у компонентама за закључавање механизма за закључавање, пише у патенту.

 Патент површинске шарке

Слика љубазношћу: УСПТО / Мицрософт

Патент такође указује на слободне покрете уређаја:

На пример, када корисник притисне врх првог дела са малом силом (нпр. 1 Њутн), слободан ход целог рачунарског уређаја је количина угаоног померања око шарке, пише у документу.

Вреди напоменути да патенти нису нужно предиктори како ће изгледати коначни уређај компаније Редмонд. Такође, датум када је патент објављен не значи да је нови Мицрософт Сурфаце уређај иза угла. Међутим, то потврђује да Мицрософт истражује различита решења за изазове 2-у-1 уређаја.

Остали патенти

Више патената за склопиве Мицрософт уређаје објављено је у последњих неколико месеци, укључујући патент који има за циљ да побољша издржљивост сложеног уређаја са два екрана.

На папиру, склопиви паметни телефони и 2-у-1 са два екрана изгледају као савршена идеја, али у стварности, такви дизајни долазе са доста изазова.

Недавно објављени Мицрософт патент сугерише да су склопиви екрани изложени ризику од оштећења када два дела уређаја дођу у контакт. Међутим, чини се да Мицрософт има решење за забринутост у вези са издржљивошћу.

 Мицрософт издржљив склопиви уређај

Слика љубазношћу: УСПТО / Мицрософт

Ми смо приметили Мицрософт патент под називом „Уређај са шаркама“. објавио УСПТО 30. јула 2019. У поднеску, компанија из Редмонда каже да би први и други део уређаја са двоструким екраном могли да контактирају један са другим под „одређеним угловима ротације“. Када се два дела приближе један другом, већа је могућност оштећења екрана или механизма.

Патент даље каже да би Мицрософт могао да спречи оштећење уређаја тако што ће имплементирати „одлучне склопове шарки“ који би ротационо осигурали први и други део уређаја у односу на прву осу шарке.

Недавно је патент за подршка за бежично пуњење на уређају са два екрана такође је објавио УСПТО.

Популар Постс