Мицрософт патент наговештава Сурфаце уређај са задњим екраном осетљивим на додир

 Површински уређај

Мицрософт је патентирао нови уређај кодног назива РЕФЛЕЦТИВЕ ДИСПЛАИ који изгледа као да наговештава 2-у-1 уређај (Сурфаце?) са екраном на полеђини.

Патент је поднео Мицрософт Канцеларији за патенте САД 1. маја 2017. објављено УСПТО раније данас. Патент у основи приказује 2-у-1 уређај који има још један екран на задњој страни и Мицрософт га назива рефлектујућим екраном.

 Мицрософт Сурфаце патент

Слика љубазношћу: УСПТОПотражња потрошача за мањим и моћнијим личним електронским уређајима покреће иновације за прилагођавање постојећих компоненти уређаја за нове и/или вишеструке сврхе. Многи лаптоп рачунари и тастатуре са додатном опремом обухватају површину која не служи функционалном електронском услужном програму. На пример, неки уређаји укључују површину близу тастатуре или тачпеда која се углавном не користи осим као механичка потпора или место за одмор за ручне зглобове корисника, објашњава Мицрософт у одељку позадине патента.

 Патент за рефлектујући дисплеј

Слика љубазношћу: УСПТО

Мицрософт је у наставку описао патентирану технологију:

Имплементације које су овде описане и захтеване обезбеђују рефлектујућу вишеслојну структуру која служи као додатни или примарни екран за електронски уређај. У једној реализацији, рефлектујућа вишеслојна структура формира спољашњу површину електронског уређаја и укључује екран који емитује светлост који је од спољашње површине одвојен диелектричним поларизујућим филмом и дифузором. Светлост коју емитује екран који емитује светлост преноси се секвенцијално кроз диелектрични поларизациони филм и дифузор да би се представила информација на спољној површини.

Популар Постс