Мицрософт-ово ново ажурирање за преглед побољшава Скипе емотиконе на свим платформама

 Скипе

Емотикони су универзални језик. Ћаскање је непотпуно без тих малих икона и сада емотикони добијају потпуно нови изглед са Скипе инсајдерским прегледом (8.34.76.37) за Виндовс, Мац, Линук, Андроид и иОС.

Најновије ажурирање побољшава бирач емоција Скипе-а и корисници ће моћи да бирају различите боје за креирање потпуно персонализоване јединствене теме и за разлику од претходне верзије, нова јасна и детаљна графика ће сачувати све детаље чак и у тамном режиму.

На уређају са додиром, унутар одељка за руке и особе, корисници могу да додирну и задрже било који емотикон да би добили нови искачући изглед са шест различитих нијанси коже. То се може урадити притиском на десни клик на радној површини.У а блог пост , Мицрософт је рекао да ће ови ажурирани емотикони бити омогућени на Виндовс, Мац ОС, Линук, Андроид и иОС платформама. Ова нова верзија Скипе-а је доступна за Инсајдере и ускоро би требало да буде објављена широј јавности.

Побољшања Скипе-а

Претходно, у августу 2018, Мицрософт је смањио јаз између Скипе Цлассиц и Скипе 8 увођењем верзије са подршком за подељени приказ што би се могло омогућити кликом на мени са три тачке.

 Скипе за Виндовс 10

То чини недавне разговоре прикладним за приказивање у уским прозорима што омогућава корисницима да воде више разговора истовремено.

Поред тога, Мицрософт је додао и функцију потврде о читању која је била доступна на скоро свакој другој платформи за ћаскање, али не и на Скипе-у. Функција Скипе трансфера новца је такође додат. Омогућава корисницима да преносе новац путем ПаиПал-а.

Прошлог месеца смо приметили да је Скипе постављен да дође у системску палету оперативног система Виндовс 10 за пружање више контрола као што су пријављивање и одјављивање, значка непрочитане поруке, опција за директан скок у Скипе подешавања итд. Иако ова функција још увек није спремна за тестирање .

Раније овог месеца, Мицрософт је прекинуо подршку за стару класичну Скипе апликацију коју још увек користе милиони корисника.

Скипе 8 добија све више и више ажурирања како би се изједначио са Скипе Цлассиц-ом, тако да корисници неће морати да осете ватрено крштење.

Мицрософт-овим Скипе Цлассиц корисницима се препоручује да пређу на модерно издање што је пре могуће и компанија постепено уводи Скипе 8 за више корисника.

Популар Постс