Мицрософт-ова преднаруџбина Хололенса почиње данас са неким корисним ексклузивним апликацијама

Толико смо чули о Хололенсу.. И коначно је Мицрософт спреман са истим. Преднаруџбина за Хололенс Девелопмент Едитион почиње данас и биће испоручена за 30 дана. За оне који не знају Хололенс је слушалица проширене стварности. МС ће испоручити ово развојно издање са видео записима, водичима и неким играма као што су Фрагментс, Иоунг Цонкер и РобоРаид.

Хололенс такође долази са интегрисаним Скипеом који омогућава корисницима интеракцију у холографском свету. Мицрософт би такође могао да објави апликацију под називом Холотоур која ће корисницима понудити панорамске приказе места као што су Рим и Мачу Пикчу од 360 степени. Речено је да ће апликација ХолоТоур омогућити корисницима да шетају кроз виртуелне локације.

УЖИВО ПРЕНОСИ ВАШЕ ХОЛОЛЕНС:Мицрософт је представио нову апликацију под називом ХолоЛенс Цомпанион Апп која омогућава корисницима да ЛИВЕ стримују садржај хололенса. Пратећа апликација вам омогућава преузимање медија, гледање стрима уживо са вашег уређаја или чак даљинско покретање апликација и контролу вашег ХолоЛенс-а.

Хололенс ексклузивне апликације:

  • Цомпанион Апп (Преузимање)
  • ХолоТовер
  • ХолоСтудио
  • Ацтионграм (ускоро)

ХолоЛенс Девелопер Едитион ће бити доступан за (3000 УСД) ИЛИ (205250 ИНР)

Популар Постс