Мицрософт-ова ОнеДриве апликација за Андроид ажурирана је са побољшањима

 Један погон

Слика љубазношћу: Енгадгет.цом

Мицрософтов ОнеДриве који је популарно решење за складиштење и дељење ваших докумената, фотографија, видео записа и других датотека са ваших уређаја. ОнеДриве на Андроид-у добија нову функцију која ће вам омогућити да лако радите са личним датотекама и документима када сте у покрету.

Мицрософт је недавно ажурирао апликацију ОнеДриве на Андроид-у са једном новом функцијом и другим мањим изменама. Према евиденцији промена објављеној у Гоогле Плаи продавници, постоји нова функција која ће вам омогућити да преместите ОнеДриве апликацију на СД картицу тако да можете да складиштите више датотека, докумената и слика на свом уређају.



Међутим, вреди напоменути да ова функција можда неће радити на свим Андроид уређајима. Из неких разлога, Мицрософт је блокирао инсталацију ОнеДриве апликације на СД картици, али је ограничење уклоњено.

Званичан дневник промена можете пронаћи испод:

  • Сада можете да преместите ОнеДриве апликацију на СД картицу тако да имате још више простора за своје датотеке и офлајн садржај. Идите на подешавања апликације на свом Андроид уређају да бисте преместили ОнеДриве апликацију на СД картицу. Напомена: ово тренутно није подржано на свим Андроид уређајима.

Кључне карактеристике ОнеДриве апликације:

  • Омогућава вам да једним или два додира отворите и сачувате ОнеДриве датотеке у Оффице апликацијама као што су Ворд, Екцел, ПоверПоинт и ОнеНоте.
  • Постоји функција која вам омогућава да делите албуме својих омиљених фотографија или видео записа са пријатељима, чланом породице или било ким.
  • Функција аутоматског означавања вам омогућава да брзо пронађете фотографије.
  • Апликација ОнеДриве приказује обавештење кад год се дељени документ уреди, а најважнијим датотекама можете приступити и ван мреже.

Популар Постс