Мицрософт-ова нова апликација вам омогућава да видите слике ускладиштене у вашем Андроид телефону на рачунару са оперативним системом Виндовс 10

 Апликација Ваш телефон за рачунар

Слика љубазношћу: Мицрософт

Мицрософт је данас објавио верзију 17728 за преглед Виндовс 10 за Инсајдере у брзом прстену и долази са дуго очекиваним Апликација Ваш телефон . Апликација Ваш телефон је најављена раније ове године и приближава ваш Андроид телефон и Виндовс 10 рачунар.

Са Виндовс 10 Редстоне 5, Мицрософт доноси први скуп функција на ваш телефон. Ова функција је сада доступна за Виндовс инсајдере и ради само са Андроид уређајем, барем за сада. Мицрософт каже да можете да снимите слику на свом Андроид телефону и да је видите на рачунару преко апликације Ваш телефон.Коначно можете престати да шаљете себи фотографије е-поштом. Уз апликацију Ваш телефон, најновије фотографије вашег Андроид-а се аутоматски синхронизују са рачунаром, пише Мицрософтова Дона Саркар у посту на блогу.

Вреди напоменути да морате да преузмете Мицрософт апликацију на свој Андроид телефон да бисте синхронизовали фотографије са Виндовс 10. Тренутно су Андроид 7.0 и новији компатибилни са апликацијом Ваш телефон.

За кориснике иПхоне-а, апликација Ваш телефон вам помаже да повежете телефон са рачунаром. Сурфујте вебом на свом телефону, а затим одмах пошаљите веб страницу на рачунар да бисте наставили тамо где сте стали да бисте наставили оно што радите – читајте, гледајте или прегледајте са свим предностима већег екрана. Са повезаним телефоном, наставак на вашем рачунару је један део далеко, објашњава компанија.

Популар Постс