Мицрософт-ова Десктоп Апп Ассуре је сада глобално доступна

 виндовс 7

Мицрософт је прошле године најавио Десктоп Апп Ассуре, беспрекорно решење дизајнирано да помогне корисницима да пређу на Виндовс 10. Десктоп Апп Ассуре је сада глобално доступан на десет различитих језика.

Развијен од стране Мицрософт ФастТрацк, Десктоп Апп Ассуре би очигледно требало да помогне корисницима да се изборе са проблемима компатибилности апликација које би могли да искусе након надоградње на Виндовс 10.

Решење Мицрософт ФастТрацк учиниће обећање компатибилности апликација стварним, истакла је компанија у посту на блогу. 99% апликација ће радити на Виндовс 10 и Оффице 365 ПроПлус. Ако наиђете на било какве проблеме, ми ћемо вам помоћи да их решите без додатних трошкова, објашњава компанија.Мицрософт каже да је Десктоп Апп Ассуре сада доступан корисницима у свим временским зонама који подржавају 10 језика.

Други начин да се ово погледа је да је само 0,1 одсто свих апликација које су клијенти који су радили са тимом за Десктоп Апп Ассуре проценили имало проблем са компатибилношћу. То је невероватан посао Виндовс тима да обезбеди компатибилност! Тим за Десктоп Апп Ассуре је већ поправио многе од ових апликација (а многе су поправљене током тог првог разговора са клијентом), Бред Андерсон, корпоративни потпредседник за Мицрософт 365, навела је компанија у посту на блогу.

Популар Постс