Мицрософт-ова ажурирана апликација Вести за Виндовс 10 сада је доступна свима

 Мицрософт вести за Виндовс 10

Мицрософт је прошлог месеца ребрендирао своју апликацију МСН Невс у Мицрософт Невс, а компанија је такође тестирала редизајнирану апликацију за Виндовс 10 са Фаст Ринг Инсидерс. Данас је нова ребрендирана апликација за Виндовс 10 доступна редовним корисницима (који нису инсајдери). Ажурирање апликације додаје акрил на бочну траку апликације и чини бочну траку транспарентнијом.

Поред Флуент Десигн-а за Мицрософт вести, софтверски гигант је такође додао брзу пречицу на бочну траку и омогућава вам да преузмете мобилну апликацију. Мораћете да унесете адресу е-поште или број телефона да бисте добили линк за преузимање ребрендиране апликације Вести на свом Андроид телефону и иОС уређају.

Мицрософт вести нису једноставно агрегирање садржаја, компанија каже да уредници курирају главне вести током дана. Циљ тима је да достави најновије вести из најбољих извора како би читаоци добили више страна приче из више угла.Данас постоји више од 800 уредника који раде са 50 локација широм света – укључујући уредничке редакције које опслужују више региона у Индији, Немачкој, Француској, Мексику, Канади и Шпанији, саопштила је компанија.

Мицрософт-ова ребрендирана апликација Вести за Виндовс 10 доступна је у Мицрософт Сторе-у и ажурирање би требало да се појави на вашем уређају у наредним сатима.

Популар Постс