Мицрософт-ова апликација Вхитебоард за Виндовс 10 ажурирана је побољшањима

 Мицрософт бела табла за Виндовс 10

Мицрософт је најавио Вхитебоард, нову апликацију за креативну сарадњу још у мају. У то време, апликација је била дизајнирана за Мицрософтов Сурфаце Хуб, сада ради на било ком Виндовс 10 рачунару са додирним екраном или мишем. Мицрософт каже да је Вхитебоард нова апликација која вам омогућава да сарађујете са другима у реалном времену и на више уређаја.

Уз преглед Мицрософт Вхитебоард-а, можете да користите интелигентно мастило које препознаје ваше цртеже слободног облика и претвара их у стандардне облике, тако да је лако креирати табеле, дијаграме и дијаграме тока који изгледају одлично, објашњава Мицрософт.

Ажурирана верзија апликације је 18.10604.1611.0 са следећом евиденцијом промена:  • Екран добродошлице – додат је екран где ће корисник бити вођен у главним активностима које се могу обавити помоћу апликације.
  • Трака са алаткама – Трака са алаткама је обновљена новим иконама. Поред тога, карактеристике писања су комбиноване у једну генеричку траку са алаткама.
  • Подешавања – Подешавања су премештена у горњем десном углу; поред тога, имплементирана је могућност извоза радног листа у пнг формату.
  • Анимације – Анимације које се приказују када уметнете елементе (лепљиве белешке, слике,…) су обновљене.
  • Исправке грешака и разна побољшања.

Нова апликација се покреће данас, али нисмо могли да је пронађемо у Мицрософт Сторе-у у време писања овог текста. Све у свему, Мицрософт Вхитебоард би требало да буде одличан алат за креативне тимове и апликација је бесплатна за коришћење за све.

Преглед беле табле можете преузети са овде .

Популар Постс