Мицрософт-ова апликација Ваш телефон сада је доступна за више Виндовс 10 уређаја

 Апликација Ваш телефон

Слика кредита: Мицрософт.цом

Виндовс инсајдери у прстену за преглед издања који такође користе Андроид паметне телефоне сада могу да преузму Мицрософт-ову апликацију Ваш телефон. Раније данас, Мицрософт је најавио да се апликација Ваш телефон сада покреће корисницима у Релеасе Превиев Ринг са Виндовс 10 ажурирањем за април 2018.

За оне који нису упознати, Релеасе Превиев је најстабилнији прстен програма Виндовс Инсидер и омогућава корисницима да добију рани приступ ажурирању апликације. Можете да пређете на Релеасе Превиев Ринг, инсталирате апликацију Ваш телефон из Мицрософт Сторе-а и искључите се из прстена.Мицрософтов ваш телефон је нова апликација која корисницима омогућава неометани пренос података између рачунара и слушалице. Иако постоји неколико апликација и услуга независних произвођача које би могле створити сличну интеграцију, апликација Ваш телефон је нешто боља и поуздана. Користи Мицрософт Грапх технологију за сигуран пренос датотека са ваших телефона на рачунар.

 Први поглед на апликацију Ваш телефон

Апликацију Ваш телефон шаљемо инсајдерима у прстену за преглед издања, специфично за рачунаре који користе Виндовс 10 ажурирање за април 2018. (верзија 1803, верзија 17134), рекли су Мицрософтови Дона Саркар и Брандон ЛеБланц у посту на блогу док су најављивали Виндовс 10 Буилд 17746 .

Компанија је већ потврдила да побољшава апликацију Ваш телефон и ускоро ћете моћи да приступите текстуалним порукама и обавештењима телефона на рачунару за беспрекорно искуство.

Популар Постс