Мицрософт-ова апликација Ваш телефон ажурирана је за инсајдере са побољшањима

 Апликација Ваш телефон

Мицрософт уводи ново ажурирање за своју апликацију Ваш телефон на Виндовс 10 са неким преко потребним побољшањима. Ажурирање се прослеђује Виндовс инсајдерима и требало би да буде објављено свима касније овог месеца.

Прво и најважније, данашње ажурирање за апликацију Ваш телефон уводи побољшања корисничког интерфејса. Приметићете да ће апликација сада приказати непрочитане СМС поруке са значком обавештења и подебљаним фонтом. Ово ажурирање ће се постепено уводити свим инсајдерима.

Мицрософт каже да ће се третман подебљаних фонтова и ознака за непрочитане СМС поруке појавити за 50% Виндовс Инсајдера. Непрочитане поруке на вашем телефону

Поред побољшања корисничког интерфејса, апликација Ваш телефон сада долази са побољшаним искуством првог покретања, а Мицрософт је такође додао подршку за хипервезе порукама. Ако примите СМС поруку која садржи везу, моћи ћете да отворите веб страницу у веб претраживачу без ручног копирања/лепљења везе.

 Хиперлинк до ваших телефонских порука

Данас смо започели 50% лет новог и лакшег Фирст Рун Екпериенце, као и подршку за хиперлинк у оквиру Мессагес-а. У наредним недељама ће се појавити још много функција које тражите, објашњава Мицрософт.

Апликација Ваш телефон је дебитовала са ажурирањем за Виндовс 10 октобар 2018. и у основи омогућава корисницима са Андроидом или иПхоне-ом да синхронизују свој паметни телефон са рачунарима. Ако поседујете Андроид телефон, можете да користите апликацију Ваш телефон на рачунару да бисте приступили фотографијама и порукама сачуваним у телефону.

Да бисте започели, морате да преузмете апликацију Ваш телефон на оба уређаја и пратите упутства на екрану.

Популар Постс