Мицрософт-ова апликација Мапе за Виндовс 10 добија преко потребно ажурирање платформе

 Виндовс 10 мапе

Корисници су критиковали Мицрософт због застареле Мапс платформе на Виндовс 10. Мицрософт је раније ове године рекао да планира нека фундаментална ажурирања платформе која би донела и требало је да буде лансирана на лето.

Мицрософт данас уводи велико ажурирање апликације Виндовс 10 Мапс. То је ажурирање платформе и приметићете побољшани систем упутстава, улица, локација и још много тога. Мицрософт ће наставити да ажурира мапе и компанија ће убрзати процес како би осигурала да се ажурирања испоруче на време.

У другим вестима, Мицрософт је недавно представио ново ажурирање за апликацију Мапе на Виндовс 10 и подигао је апликацију на в5.1806.1821.0. Додаје неколико нових функција које би побољшале искуство са мапама на Виндовс 10.Функција Стреет Виев је побољшана и одлична је ако желите да одмах погледате одређену локацију. Свако ко живи у великој конурбацији вероватно је видео кућу и зграде на Мапама. Док камера прикупља слике стварног света, сада је могуће видети додатне информације са фотографија — укључујући кућне бројеве директно на мапи.

Поред горе поменуте функције, сада можете да сачувате места која тражите и лако пронађете локације у вашој близини помоћу менија пречица.

Ново ажурирање платформе мапа је доступно за све, али да бисте добили нову апликацију Мапе, требало би да се придружите програму Виндовс Инсидер и упутите се у Мицрософт продавницу.

Популар Постс