Мицрософт-ова апликација Филмови и ТВ за Виндовс 10 добија подршку за временску линију на Инсидер Рингс-у

 Апликација за филмове и ТВ

Филмови и ТВ (познати и као Филмови и ТВ у неким регионима) добијају ново ажурирање са великим побољшањима. Најновије ажурирање за апликацију Филмови и ТВ унапређује је на верзију

Апликација Филмови и ТВ за Виндовс 10 преузима ажурирање за Фаст Ринг са неколико нових функција. За почетак, филмови и ТВ садржај ће се сада појавити у Виндовс временској линији. За оне који нису упознати, временска линија је функција која је представљена Ажурирање за Виндовс 10 априла 2018 и има за циљ да задовољи опште потребе корисника за продуктивношћу. Једноставним речима, ова функција је нови начин за обављање претходних задатака.

Временска линија је интегрисана у функцију приказа задатака и наћи ћете тренутно покренуте задатке заједно са претходним задацима. На пример, филмови које сте гледали пре недељу дана појавили би се на временској линији, а такође ћете моћи да приступите задацима са повезаних уређаја са Виндовс 10.Са најновијим ажурирањем, Мицрософт је такође омогућио подршку за Мовиес Анивхере. За оне који нису упознати, Мицрософт се придружио услузи Мовиес Анивхере која је бесплатан дигитални ормарић који омогућава корисницима да лоцирају и управљају купљеним филмовима са иТунес-а, Гоогле Плаи-а и других сервиса у једној репродукцији.

Према евиденцији промена приказаној у апликацији, ево шта је ново у најновијем ажурирању:

  • Мовиес Анивхере: Додајте куповину у своју колекцију Мовиес Анивхере и гледајте на подржаним уређајима.
  • Временска линија: Ваша историја гледања филмова и ТВ-а је сада на вашој Виндовс временској линији

Популар Постс