Мицрософт-ов твит задиркује лансирање новог Сурфаце таблета са Виндовс 10

Током протеклих неколико недеља, неколико извештаја из више извора је процурило о Мицрософтовим јефтиним 10-инчним Сурфаце уређајима. Дуге гласине Површински таблет је већ очистио ФЦЦ а други извештај је потврдио да је уређај ће покретати Интелов јефтин Пентиум процесор .

То се тврди у објави на платформи друштвених медија Реддит Мицрософт би могао да лансира 10-инчни Сурфаце већ ове недеље . Чини се да Мицрософт у твиту задиркује најаву новог Сурфаце уређаја за сутра и то би могао бити нико други до јефтин таблет са оперативним системом Виндовс 10.

Где ће Сурфаце ићи даље? званична Твитер рука Мицрософт Сурфаце-а је рекла у твиту. У овом најновијем посту нема много, али слика приказује тренутну линију Сурфаце-а са датумом 10. јула приказаним на екрану.



Вреди напоменути да уређаји Сурфаце на твитованој фотографији имају датум 10. јул и време од 6 ујутро.

Документ који је процурио објављен на веб локацији друштвених медија Реддит тврди да ће Мицрософт Сторес додати нови Мицрософт хардверски екран и поклопац за тип у петак, 13. јула.

Ф3Б6БЦФ0453Ц033ЦБ1АФ11415579Б75Е26212Д4Ф

Претходни Блоомберг извештај сугерисао је да ће таблете од 10 инча покретати Интел процесори, а да ће модел више класе имати Пентиум Голд процесор.

Сурфаце 3, који је био последњи 10-инчни Сурфаце таблет компаније Мицрософт, долази са Интел Атом процесорима.

Има смисла да Мицрософт иде са Интел Пентиум процесором како би таблети били приступачнији од Сурфаце Про. Такође треба очекивати да ће ови таблети доћи са 20% лакшим кућиштем и заобљеним угловима. За разлику од најновијих Сурфаце уређаја, овај таблет ће имати УСБ-Ц порт, а биће понуђена и ЛТЕ опција.

То је мали уређај са недостатком снаге у поређењу са 12-инчним Сурфаце Про. Сурфаце Таблет ће, како се прича, радити са пуним оперативним системом Виндовс 10 и могао би да почне од 400 долара.

Он ће се такмичити са Аппле иПад-ом у образовној ниши и могао би да представља велику вредност за потрошаче, наставнике, студенте и обожаваоце Мицрософт-а.

Популар Постс