Мицрософт-ов Панос Панаи добија директно питање да ли је Сурфаце Пхоне у плану

 Сурфаце Андромеда

Концепт Андромеде Дејвида Брејера

Верује се да Мицрософт ради на новом уређају са двоструким екраном под брендом Сурфаце и иако би уређај требало да обавља позиве, то неће бити традиционални паметни телефон. Мицрософтов Сурфаце Пхоне је требало да буде Виндовс Пхоне и компанија је отказала ту идеју пре неког времена.

Андромеда је, с друге стране, уређај са два екрана и нема никакве везе са такозваним Сурфаце Пхоне.Новински портал ВИРЕД добио је прилику да интервјуише Панаја уочи Лансирање Сурфаце Го-а , а анкетар га је питао да ли ће Мицрософт икада направити Сурфаце Пхоне. Панос је одговорио на питање и разговарао о томе како се нови фактори форме прилагођавају корисницима.

Чини се да нови фактори форме које технолошки гигант са седиштем у Редмонду тренутно развија не би укључивали Сурфаце Пхоне.

Па, не бих рекао да то укључује површински телефон, рекао је Панос Панај у интервјуу.

Прича се да Мицрософт ради на Сурфаце Андромеди

Андромеда је кодно име Мицрософтовог уређаја са двоструким екраном и било је једно од најочекиванијих издања производа у години, али је софтверски гигант наводно одложио лансирање барем до почетка 2019.

Према последњим извештајима, компанија не жели да у потпуности повуче Андромеду. Мицрософт ће прерадити хардвер и софтвер од Андромеде. Мицрософт ће наставити да ради на томе све док компанија не добије убедљивији микс који би помогао Андромеди да се усклади са идејом која стоји иза бренда Сурфаце.

Померање уређаја на следећу годину је добар потез од стране Мицрософта и требало би да помогне компанији у блиској будућности пошто произвођач чипова наводно ради на процесорима следеће генерације за Виндовс 10 на АРМ-у. Било је гласина да би Снапдрагон 1000 могао бити објављен касније ове године и да је посебно дизајниран за Виндовс 10 АРМ.

Популар Постс