Мицрософт-ов ОнеДриве десктоп клијент за Виндовс 10 да бисте добили велико ажурирање

 ОнеДриве за Виндовс 10

Мицрософт припрема ново ажурирање за ОнеДриве десктоп клијент на Виндовс 10. Раније ове недеље, старији премијер ОнеДриве Стивен Роуз истакао је неке нове функције за ОнеДриве апликацију и она стиже касније овог месеца са побољшањима трајања батерије.

Мицрософт такође додаје друга побољшања као што је нови ажурирани центар активности и могућност слања повратних информација. Мицрософт каже да је нови ОнеДриве клијент дизајниран да помогне корисницима да се осећају боље и да им помогне да разумеју шта се дешава са њиховим датотекама.

Мицрософт додаје следеће функције ОнеДриве десктоп клијенту у оперативном систему Виндовс:  • Паузирајте ОнеДриве синхронизацију када је укључена Уштеда батерије.
  • Можете да пошаљете повратне информације Мицрософтовом ОнеДриве тиму.
  • Нови и побољшани Центар активности.

Побољшања трајања батерије

 Трајање батерије ОнеДриве

Да би помогао у очувању трајања батерије на Виндовс уређајима, ОнеДриве ће паузирати синхронизацију када пребаците уређај у режим уштеде батерије и систем ће приказати обавештење које вас обавештава о промени.

У сваком случају ће постојати опција синхронизације на обавештењу Виндовс тост-а за поништавање паузе синхронизације док је укључена уштеда батерије у целом систему.

Када уређај више није у режиму уштеде батерије, ОнеДриве ће аутоматски наставити активност синхронизације како би вам боље служио.

Такође ћемо вам дати опцију „Синхронизујте свеједно“, што ће опозвати паузирање синхронизације и поштовати ваш избор док је ОнеДриве покренут (све док се не одјавите или не изађете из ОнеДриве-а или искључите уређај) чак и ако се уређаји пребаце на/ из режима уштеде батерије, објашњава Мицрософт-ов старији премијер ОнеДриве Стивен Роуз у посту на блогу.

Лако пошаљите повратне информације ОнеДриве тиму

 ОнеДриве опција повратних информација

Следеће је могућност слања повратних информација ОнеДриве тиму. Ова функција почиње да се примењује за кориснике у јулу 2018. године и моћи ћете да пошаљете позитивне или негативне повратне информације Мицрософт-у тако што ћете кликнути на опцију Пошаљи повратне информације која се налази у менију подешавања/преференце.

Мицрософт каже да корисници такође могу да предложе нову идеју тако што ће кликнути на Имам предлог, што отвара Мицрософтову веб локацију УсерВоице.

Ако је у вашој организацији онемогућено Пријави проблем, иста политика ће онемогућити и Слање повратних информација, објашњава Мицрософт.

Потпуно нови ОнеДриве центар активности

 ОнеДриве центар активности

Мицрософт такође побољшава ОнеДриве центар активности, који је место за све активности везане за статус. Мицрософт каже да су модернизовали Центар активности и сада ћете лакше видети статус својих датотека.

Популар Постс