Мицрософт-ов Бинг добија нову функцију Спотлигхт у најновијем ажурирању

Слика љубазношћу: СеарцхЕнгинеЛанд.цом

Мицрософт је данас избацио ново ажурирање за свој претраживач Бинг. Нова функција под називом Спотлигхт пружа прегледе нових тема које се приказују у резултатима Бинг претраге.

Функција приказује најновије наслове, као и мали преглед како се прича развија или развија током одређеног временског периода. Преглед који се може видети у резултатима претраге односи се на главне приче у развоју широм света.Ова функција такође омогућава корисницима да одлуче о којој теми желе да знају или да прочитају више тако што ће кликнути на чланке. Ова функција је тренутно доступна корисницима на Бинг рачунарима и мобилном вебу у САД.

Спотлигхт тренутно корисницима пружа информације о томе како се прича развијала током времена, заједно са приказом неких од повезаних постова на сајтовима друштвених медија које су објавили људи широм света.

Бинг прати милионе упита на дневној бази, идентификује приче које су се развијале током периода од неколико недеља. Претраживачи такође прикупљају податке о упитима корисника и евиденцију претраживача, заједно са документима сигналима од издавача, као што је колико издавача покрива причу и још много тога.

Мицрософт је додао модул Перспецтиве у Бинг који приказује различите тачке гледишта из извора високог квалитета за контроверзне теме. Мицрософт је поставио одређене смернице засноване на оригиналности, читљивости и транспарентности како би се извор сматрао најквалитетнијим.

Мицрософт ради на пружању ширег контекста за приче од политике до бизниса и још много тога. Очекује се да ће компанија у будућим ажурирањима избацити више функција као што је проширење броја тема које се баве рефлекторима.

Мицрософт ради на коришћењу алгоритама учења који помажу Бинг индексу да идентификује главне изворе за националне вести према категорији или чланку. Да бисте испробали ново искуство, можете претраживати главне теме вести као што су аутомобили који се сами возе на Бинг.цом.

Популар Постс