Мицрософт открива зашто Сурфаце Дуо од 1.399 долара нема НФЦ

 Сурфаце Дуо НФЦ

По први пут од лансирања Лумиа 950 и 950 КСЛ 2015. године, Мицрософт ће објавити нови мобилни уређај под називом „Сурфаце Дуо“ и има изглед са два екрана са шарком од 360 степени у средини.

Сурфаце Дуо је најављен прошле године и првобитно је био планиран за издавање током празничне сезоне 2020., али су планови промењени након што је Мицрософт одложио Сурфаце Нео на 2021/2022.

Сурфаце Дуо поседује два екрана од 5,6 инча и може да се расклопи на максимално 8,1 инча екрана при 401 пикселу по инчу. Сурфаце Дуо екрани су АМОЛЕД панели са власничким процесом калибрације и активним поравнањем пиксела за живе боје.Такође долази са Куалцомм Снапдрагон 855 процесором, 6 ГБ РАМ-а и 128 или 256 ГБ основне меморије. Као и Галаки З Флип, не постоји подршка за СД картицу, тако да ћете морати да изаберете варијанту са тачном количином меморије.

Као што се очекивало, Сурфаце Дуо очигледно нема бежично пуњење или НФЦ и не може се користити за бесконтактна ЕМВ мобилна плаћања.

То је зато што је Мицрософт покушао да се фокусира на мобилну продуктивност и нове начине за обављање сложених задатака са Сурфаце Дуо. Другим речима, Сурфаце Дуо прве генерације се фокусира на основе и изграђен је искључиво уз многе предности у мобилној продуктивности и обављању посла у покрету.

Не, Сурфаце Дуо тренутно не нуди НФЦ. Сурфаце Дуо је наменски направљен за мобилну продуктивност и пружа људима нове начине за обављање сложених задатака док су далеко од свог рачунара, изјава из Мицрософта чита.

Сурфаце Дуо почиње од 1.400 долара и већ можете наручите га унапред у Мицрософт Сторе-у, АТ&Т-у и Бест Буи-у. Судећи по цени Самсунг Галаки З Флип анд Фолд, ова висока цена не би требало да буде изненађење.

Мицрософт каже да ће телефон почети да се испоручује купцима од 10. септембра и да ће радити на Т-Мобиле, АТ&Т и Веризон бежичним мрежама.

Популар Постс