Мицрософт открива префињени тамни режим, подешавања фонта за апликацију Виндовс 10 Маил

 Функција Виндовс 10 Маил Инкинг

Мицрософт прошлог месеца почео да тестира побољшани тамни режим за апликацију Маил анд Цалендар у оперативном систему Виндовс 10 . Јуче је Мицрософт званично најавио префињено искуство тамног режима за подразумевану апликацију за пошту за Виндовс 10 и ажурирање је сада доступно за неке инсајдере.

Верзија поште и календара 16.0.11231.20082 излази на Виндовс инсајдере у брзом прстену и долази са низом визуелних промена. Прво и најважније, тело поруке и екран нове поште сада користе префињен тамни визуелни стил.

Имплементација тамног изгледа на свим страницама пружа конзистентно искуство у апликацији Маил. Нове визуелне промене се такође проширују на апликацију Календар и то ћете приметити када ажурирате ставку календара. Искуство при управљању имејловима и терминима у календару требало би да буде доследније након ажурирања.Пошта Виндовс 10 сада има префињен тамни изглед

 Апликација Маил

Ако цела апликација има таман изглед, она ће понудити боље искуство читања за људе који раде у окружењу слабог осветљења. Новом тамном режиму се може приступити из Подешавања апликације > Персонализација. Након што га омогућите, тамни режим ће се проширити и укључити окно за читање е-поште, оквир за писање и друге области.

 Тамни режим у апликацији Маил

И даље можете да видите одређену е-пошту у светлосном режиму додиром на икону сунца која се налази на врху екрана (позната и као командна трака). Ово ће укључити светла и моћи ћете да видите садржај е-поште са белом позадином. Мицрософт каже да је ова функција корисна ако е-пошта није добро форматирана у тамној позадини.

Подразумевана подешавања фонта

 Подразумевани фонт у апликацији Маил

Мицрософт коначно доноси дуго очекивана подешавања фонта у апликацију Маил. Нова подразумевана подешавања фонтова у апликацији Маил ће вам омогућити да прилагодите како ће нове поруке изгледати, а такође ћете приметити фонтове по свом избору када унесете е-пошту.

Можете да промените подразумевани фонт у апликацији Маил из Подешавања > Подразумевани фонт. Вреди напоменути да се подразумеване промене фонтова неће применити на ОС и да не роаминг на друге уређаје.

Мицрософт још увек тестира нове функције у бета верзији и ускоро ће бити представљене широј јавности.

Популар Постс