Мицрософт открива нову мистериозну Цлоуд ПЦ услугу Виндовс 10

 Виндовс 10 Цлоуд ПЦ

Гласине сугеришу да Мицрософт тајно ради на новом ЦлоудПЦ сервису и да ће његова основна технологија бити моћна Вин32 апликације се стримују на Виндовс 10Кс . Референце на Цлоуд ПЦ су први пут примећене у ЛинкедИн послу и постоји врло мало потврђених информација, али ново цурење је потврдило да је Цлоуд ПЦ у картицама.

Цлоуд ПЦ је услуга која је изграђена на Виндовс виртуелној радној површини за испоруку „Виндовс као услуга“. Цлоуд ПЦ је у суштини намењен предузећима и Мицрософт каже да ће управљати услугом за компаније тако да не морају да брину о Виндовс ажурирањима и апликацијама.

Као што име сугерише, Цлоуд ПЦ доноси вашу личну радну површину у Мицрософт Азуре Цлоуд Сервице и омогућава вам даљински приступ услузи са било ког места користећи било који уређај, укључујући ваш Андроид или иПхоне.У новом документу подршке, Мицрософт је случајно потврдио да ради на Цлоуд ПЦ-у. Први пут смо видели да Мицрософт јавно помиње „Цлоуд ПЦ“ на сопственој платформи и једноставно наводи основни предложак безбедности Цлоуд ПЦ-а.

Тхе документ је на мрежи од прошле недеље, а Мицрософт референце на овај мистериозни софтвер до сада су биле непримећене.

 Цлоуд ПЦ

Цлоуд ПЦ у основи значи да ће ваш Виндовс 10 оперативни систем бити у облаку, тако да му можете приступити са даљине са било ког места. Као што смо горе поменули, ова функција је намењена предузећима, али ће Виндовс 10Кс такође бити испоручен са истом технологијом за стриминг Вин32 апликација преко Мицрософт-ове услуге у облаку.

Идеја је веома слична Виндовс виртуелној радној површини, али ће бити напреднија и лакша за коришћење захваљујући Мицрософт Азуре-у.

Већ неколико месеци слушамо о Мицрософт Цлоуд ПЦ сервису и требало би да падне негде почетком 2021. Очекује се да ће Виндовс 10Кс, модуларни оперативни систем, такође пасти негде почетком 2021.

Популар Постс