Мицрософт открива листу подржаних оператера за апликацију Мобиле Планс на Виндовс 10

 Виндовс 10 на АРМ-у

Слика љубазношћу: Куалцомм

Сасвим је очигледно да би Мицрософту и његовим ОЕМ партнерима заиста била потребна подршка оператера широм света ако желе да иницијатива за увек повезани Виндовс 10 рачунари успе ове године. Мицрософт се већ увелико клади на увек повезане рачунаре, јер је то дашак свежег ваздуха и иновација за тржиште рачунара.

Мицрософт је недавно објавио ажурирану верзију страница за подршку на својој веб страници да наведе подржане оператере за апликацију Виндовс 10 Мобиле Планс.Мицрософт каже да КДДИ у Јапану, Свиссцом у Швајцарској и Теле2 у Шведској тренутно нуде планове преко апликације Мобиле Планс. Компанија објашњава да ће вам апликација Мобиле Планс омогућити да поставите и управљате планом за мобилне податке, а најбоље функционише на уређају који подржава нову технологију уграђене СИМ (еСИМ).

Са апликацијом Мобиле Планс можете брзо да повежете свој Виндовс уређај са мобилним оператерима широм света, објашњава Мицрософт.

Страница је последњи пут ажурирана 25. јуна 2018. и софтверски гигант каже да ће подршка за више мобилних оператера у апликацији Мобиле Планс бити додата временом.

Мицрософт и Куалцомм су раније ове године потврдили да ће амерички оператери АТ&Т и Т-Мобиле продати Веризон и Спринт како би продали Виндовс 10 на АРМ рачунарима у земљи.

Такође се очекује да ће Мицрософт касније ове године представити нови асортиман увек повезаних Виндовс 10 рачунара, како би проширио домет новог пројекта.

Самсунг такође припрема свој први Виндовс 10 АРМ уређај , а могао би да буде представљен на јесен 2018. Очекује се да ће Асус, ХП и Леново освежити своју линију увек повезаних рачунара новим Куалцомм-овим Снапдрагон 850 процесор , а очекује се да ће ови уређаји почети да се испоручују у одабраним земљама следеће године.

И на крају, али не и најмање важно, извештај то сугерише Куалцомм ради на новом процесору то ће побољшати перформансе увек повезаних Виндовс 10 рачунара.

Популар Постс