Мицрософт открива како можете да цртате е-пошту помоћу апликације Виндовс 10 Маил

 Функција Виндовс 10 Маил Инкинг

Раније ове недеље, Мицрософт је ажурирао апликацију Виндовс 10 Маил са интеграцијом мастила која вам омогућава да пишете е-поруке додиром или оловком. Названо Виндовс Инкинг, ово омогућава корисницима са рачунаром на додир или било којим уређајем са мишем да цртају е-пошту, што је веома корисна функција за многе кориснике.

Мицрософт је тихо објавио нови видео са упутствима и водич на својој веб страници како би објаснио функцију цртања апликације Виндовс 10 Маил. Нова функција је доступна под опцијом Цртање на екрану новог поштанског сандучета, а ево како можете да је користите.

Цртајте е-пошту помоћу апликације Виндовс 10 Маил

 Цртање платна у апликацији Маил  • Отворите Маил и креирајте нову поруку или одговорите на постојећу поруку.
  • На врху прозора поруке изаберите траку која има икону за цртање.
  • Ставите курсор било где унутар тела поруке и на крају кликните на платно за цртање.
  • Можете цртати у имејловима.

Такође можете цртати директно на слици. Да бисте започели, изаберите картицу Уметање и уметните слику у поруку. Оловком или мишем можете писати или цртати по сликама и слати их на рачун.

Постоји још једна функција која вам омогућава да цртате или скицирате поред уметнуте слике. Требало би да изаберете цртање и изаберете било које прилагођене оловке за цртање. Пронаћи ћете различите оловке, маркер, а такође можете прилагодити дебљину и боју.

Вреди напоменути да је функција за уписивање мастила у Виндовс 10 Маил сада гурнута на производне уређаје након што је претходно тестирана искључиво са Инсајдерима. Требало би да се појави на свим уређајима на којима су доступни додирни екран, миш или оловка.

Популар Постс