Мицрософт: Оно што видите у Виндовс 10 на АРМ-у је само почетак

 Виндовс 10 на АРМ-у за рачунаре

Слика љубазношћу: ТхеНектВеб.цом

Пројекат Виндовс 10 на АРМ-у је тек почетак, још много тога долази, наводи Мицрософт у саопштењу. Док ране рецензије увек повезаних рачунара који покреће Мицрософтов најновији Виндовс 10 на АРМ-у нису тако добри као што се очекивало, компанија каже да репутација увек повезаних рачунара нема никакве везе са пројектом Виндовс 10 на АРМ-у.

Мицрософт је представио први Виндовс 10 на АРМ уређајима својих партнера; ХП, Леново и Асус, али рецензије нису добре. Резервна батерија таквог уређаја је несумњиво невероватна, али перформансе нису тако добре као Интел процесори. Оно што видите у увек повезаним рачунарима и Виндовс 10 на АРМ пројекту је почетак, још много тога ће доћи, кажу из компаније.Не бисте требали назвати иницијативу Алваис Цоннецтед ПЦс промашајем само зато што Куалцомм рачунари са Виндовс 10 нису испунили ваше потребе. Са више партнера, бољим хардвером и софтвером, увек повезани рачунари ће бити успешни. Све ове лаптопове покрећу Куалцоммови процесори, али то неће бити случај у будућности јер Самсунг би могао да направи такав уређај са сопственим процесором .

Не изједначавамо увек повезани рачунар са Куалцомм-ом. Радимо о избору у екосистему и раду са нашим партнерима, рекла је Ерин Цхаппле, генерални менаџер Мицрософт Виндовс-а.

Виндовс 10 на АРМ-у са најновијим Куалцоммовим Снапдрагон 845 процесором биће лансиран ове јесени и радиће на оптимизованој верзији оперативног система Виндовс 10. Другим речима, Куалцомм ће наставити да буде део увек повезаних рачунара, али ће се више партнера придружити и Мицрософтовим почетним.

Такође имамо наш Сурфаце Про ЛТЕ, који сматрамо нашим првим увек повезаним рачунаром, додала је Ерин Чепл. Говорећи о перформансама, Ерин Цхаппле је додала да ћете видети побољшања перформанси увек повезаних рачунара између Фалл Цреаторс Упдате-а и Редстоне 4 ажурирања које смо испоручили, цитирао је Цхаппле.

Виндовс 10 Редстоне 4 ће побољшати перформансе увек повезаног рачунара и нове функције се очекују у будућем издању. Мицрософт је у потпуности посвећен увек повезаним рачунарима и компанија је већ радила са произвођачима рачунара као што су ХП, Леново и АСУС како би подстакли нову иницијативу.

Мицрософтов Сурфаце Про (2017) ЛТЕ је сопствено решење и слични уређаји ће бити лансирани ове јесени. Шта мислите о Виндовс 10 на АРМ и увек повезаним рачунарима? Обавестите нас у коментарима испод.

Популар Постс