Мицрософт Оффице за Андроид ажуриран новим функцијама

 Мицрософт Оффице за Андроид

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је напорно радио тако што је избацио нове верзије за своје кориснике Виндовс 10 заједно са избацивањем нових функција за своје основне апликације на ривалским платформама иОС и Андроид.

Мицрософт је данас избацио ново ажурирање за своје Оффице апликације за Андроид кориснике са новим функцијама. Најновије ажурирање поставља апликације на нову верзију 16.0.10325.20043 и названо је ажурирање из јула 2018.Са најновијим ажурирањем, Мицрософт је направио нека побољшања за свој Мицрософт Ворд који сада приказује број речи током померања. Корисници ће сада моћи да виде број речи док раде на ворд документу.

Мицрософт је такође донео неке нове функције за свој Оутлоок са Андроид корисницима који сада имају могућност брисања контаката директно у Оутлоок-у тако што ће отићи на страницу сваког контакта у апликацији.

Оутлоок је такође добио нову функцију „Не узнемиравај“ која помаже у блокирању порука или обавештења, посебно за кориснике који су на састанцима и не би желели да их ометају.

Мицрософт каже: Ограничите ометања и фокусирајте се на оно што је важно. На пример, искључите обавештења путем е-поште када присуствујете састанку да бисте могли да посветите пуну пажњу информацијама које делите и дискусији.

ПоверПоинт се такође заљубио у најновије ажурирање са Редмонд Гиант-ом који омогућава корисницима Андроид-а да уређују слајдове у пејзажном режиму, што је добродошла функција посебно за кориснике са уређајима са већим екранима.

Најновија ажурирања су тренутно доступна свим претплатницима на Оффице 365 на Андроид-у. Ово су исте функције које је Мицрософт већ тестирао са Оффице Инсајдерима током протекле недеље или две.

Ако је неко од наших корисника већ тестирао ове функције као део програма Оффице Инсидер, обавезно оставите своје мишљење о перформансама у коментарима испод у корист редовних корисника.

Популар Постс