Мицрософт Оффице пакет подржава Самсунгове преклопне факторе облика телефона

 Самсунг Галаки Фолд

Слика љубазношћу: Самсунг

На догађају Галаки Унпацкед, јужнокорејски произвођач паметних телефона Самсунг најавио је дуго очекивани склопиви телефон, Галаки Фолд. Самсунг Галаки Фолд има велики Инфинити Флек екран од 7,3 инча који омогућава уређају да прелази између режима таблета и телефона.

На догађају, Самсунг је показао Галаки Фолд који се беспрекорно пребацује између режима телефона и таблета. Склопиви уређај може да покреће три апликације одједном, а Самсунг-ов систем континуитета апликација ће прилагодити ове апликације када расклопите или преклопите уређај.Самсунг је сарађивао са Гоогле-ом и програмерима заједнице на оптимизацији апликација за свој склопиви телефон. На догађају, Самсунг је открио да је његов Галаки Фолд уређај конфигурисан да ради са свим популарним апликацијама, па чак и са Мицрософт Оффице пакетом.

Софтвер и хардвер су оптимизовани за рад са апликацијама као што су Гоогле Мапс ВхатсАпп, као и Мицрософт Оффице пакет за продуктивност. Мицрософт Оффице апликације су посебно прилагођене за рад са екраном од 7,3 инча и моћи ће брзо да прилагоди интерфејс када се крећете између два фактора форме.

Самсунг Галаки Фолд хардвер

 Галаки Фолд рендер

Слика љубазношћу: Самсунг

Самсунгов први склопиви уређај једноставно се зове Галаки Фолд. Има Инфинити Флек екран од 7,3 инча када се отвори и пребацује се на екран од 4,6 инча када се преклопи. Резолуција огромног екрана је 1536 к 2152 и смањује се на 840 к 1960 када се преклопи.

Самсунг Галаки Фолд користи две батерије и док су одвојене преклопом, оне се комбинују када покренете оперативни систем.

Уређај покреће огромних 12 ГБ РАМ-а и огромних 512 ГБ складишног простора. Ту је и скенер отиска прста са стране уређаја.

Када је преклопљен, телефон очигледно изгледа здепасто. Долази са укупно шест камера, три на задњој и једној на предњој страни. Остала два су изнад 7,3-инчног екрана унутар преклопа.

А цена је само…

 Склопиви рендер телефона

Самсунгов Галаки Фолд дизајн је компликован и то је луксузан уређај, тако да почиње од огромних 1980 долара.

Као што се и очекивало, уређај ни у ком случају није јефтин и вероватно је да ће и склопиви телефони других произвођача бити у истом ценовном рангу.

Датум изласка Самсунг Галаки Фолд-а је 26. април 2019. Самсунг планира да прода уређај у црној, сребрној, плавој и зеленој боји. Купци могу персонализовати боју шарке.

Популар Постс