Мицрософт Оффице Ленс добија ново име и неке нове функције

 Ребрендирање Оффице Ленса

Од свог дебија, Оффице Ленс је доживео велику популарност и сада се ребрендира како би потпао под Мицрософтов кишобран. Апликација Оффице Ленс сада се спаја са брендом „Мицрософт“, чиме се у потпуности елиминише помињање „Оффице“.

Ажурирање апликације Оффице Ленс које се сада покреће ребрендира апликацију у „Мицрософт Ленс“. Ова нова верзија Мицрософт Ленса и даље нуди све исте функције које тренутно има Оффице Ленс, а занимљиво је да Мицрософт такође планира да дода нове функције апликацији за скенирање.

Чини се да Мицрософт ради на побољшаном искуству скенирања које ће вам омогућити да лако управљате својим скенираним документима. Апликација Мицрософт Ленс

На пример, сада можете брзо да промените редослед страница и примените филтере на све слике у ПДФ датотеци. Такође можете скенирати до 100 страница и сачувати их као слику или ПДФ, а затим лако одабрати локацију за складиштење.

Заједно са новим могућностима скенирања, апликација Мицрософт Ленс такође добија подршку за ОЦР функције засноване на АИ:

  • Слика у текст (ОЦР).
  • Слика у табелу.
  • Слика за контакт.
  • Иммерсиве Реадер.
  • КР Цоде Сцан.

Ове нове функције ће почети да се уводе у Мицрософт Ленс на Андроид-у, а затим ће бити објављене на иОС-у.

Оффице Ленс за Виндовс гризе прашину

Као што можда знате, Мицрософт је укинуо Оффице Ленс за Виндовс 10 и апликација је уклоњена из продавнице.

Ако имате инсталирану апликацију, и даље можете да је користите у офлајн режиму. Апликација неће подржавати функције засноване на облаку, што значи да нећете моћи да користите рачунар да бисте сачували скениране слике или документе у услуге у облаку, као што су ОнеДриве или Оненоте.

Оффице Ленс је први пут представљен за Виндовс Пхоне платформу, а згодна алатка се сада развија само за конкурентске платформе. За најбоље искуство, Мицрософт каже да ће корисници морати да преузму најновију верзију Ленс-а са Гоогле Плаи-а или Апп Сторе-а.

Популар Постс