Мицрософт објављује прву верзију Виндовс 10 19Х1 за инсајдере

 Виндовс 10 С

Слика љубазношћу: ТецхСпот.цом

Као што је објављено прошле недеље, први Виндовс 10 19Х1 (такође познат као Редстоне 6) доступан је за Виндовс Инсајдере који су претплаћени на Скип Ахеад Ринг. Са следећим издањем оперативног система Виндовс 10, Мицрософт одбацује кодно име „Редстоне“ у корист 19Х1 где 19 представља 2018, а Х1 се односи на прву половину године.

Виндовс 10 Буилд 18204 је прва верзија за преглед 19Х1 и можете је преузети ако сте део круга за прескакање.Убудуће, РС5 верзије ће долазити из гране РС5_РЕЛЕАСЕ. За инсајдере који су одлучили да прескоче, 19Х1 верзије ће и даље долазити из РС_ПРЕРЕЛЕАСЕ гране. Инсајдери могу да виде назив гране у воденом жигу у доњем десном углу радне површине. Тренутно су верзије из ових грана углавном исте, због чега радимо само један пост на блогу за обе данашње нове верзије. Међутим, у будућности ћемо правити засебне постове на блогу за сваки. Да сумирамо све ово, погледајте доњу графику која објашњава шта је Скип Ахеад, пише Мицрософтова Дона Саркар у посту на блогу.

Шта је ново?

Нови емоји

 Виндовс 10 емоџи

Мицрософт је управо најавио нови сет емоџија за Виндовс 10. Ово укључује суперхероје, црвенокосе, софтбалл, пиратску заставу и ламу.

Виндовс 10 добија подршку за следеће функције:

  • Леап Сецонд.
  • Прецисион Тиме Протоцол.
  • Означавање времена софтвера.

Долази и са другим побољшањима, али те промене су усмерене на предузећа и ИТ администраторе.

Вреди напоменути да Виндовс 10 сада подржава побољшани механизам надоградње. Обучили смо предиктивни модел који може тачно да предвиди када је право време за поновно покретање уређаја. То значи да не само да ћемо проверити да ли тренутно користите свој уређај пре него што га поново покренемо, већ ћемо такође покушати да предвидимо да ли сте управо напустили уређај да узмете шољицу кафе и вратите се убрзо након тога, објашњава компанија.

Популар Постс