Мицрософт објављује нове позадине за Виндовс 10 уређаје

 Продавница апликација за Виндовс 10

Мицрософт је недавно објавио нови сет позадина за Виндовс 10 које су тренутно доступне за преузимање из Мицрософт Сторе-а. Нове позадине – Пи дан, Афрички сафари и Насмејана створења могу се бесплатно инсталирати на било који Виндовс 10 уређај.

Иако се пакети позадина називају темама у Сторе-у, они не уносе никакве промене у Старт мени, траку задатака и друге области оперативног система Виндовс 10. Позадине се могу поставити само као позадине радне површине.

Након што преузмете позадине из Мицрософт продавнице, идите на Подешавања > Персонализација > Теме и изаберите пакет позадина да бисте га омогућили. Такође можете променити позадине директно из контекстног менија коме се може приступити десним кликом на радну површину.Пи дан

 Пи дневна продавница

Пи Даи је пакет позадина који приказује елеганцију математичке константе п (пи). Ово укључује осам слика и можете их користити бесплатно.

Позадину Дана Пи се може преузети једноставним претраживањем у продавници или са овде .

Афрички сафари

Овај сет од 20 слика приказује Савану, жирафу у магловитој шуми и зебру оцртану заласком сунца у Серенгетију.

Можете га потражити у продавници или преузети из овде .

Смилинг Цреатурес

Постоји још један пакет позадина под називом Смилинг Цреаторс и садржи фотографије 16 дивних животиња, риба и једног срећног скакавца.

Можете преузмите га из продавнице .

Светла тема за Виндовс 10

Позадине за Виндовс 10 су лак начин за кориснике да персонализују радну површину новим изгледом, а Мицрософт такође ради на новој функцији прилагођавања.

Мицрософт-ово следеће ажурирање за Виндовс 10 такође ће увести нову поставку персонализације која би омогућила корисницима да омогуће белу тему у ОС-у.

Следеће велико издање ће се вероватно звати „Виндовс 10 Април 2019 Упдате“ и очекује се да ће бити завршено овог месеца, а јавно увођење ће почети у месецу априлу.

Популар Постс