Мицрософт објављује нове позадине фокусиране на природу за Виндовс 10

 Позадина за Виндовс 10

Мицрософтов Виндовс 10 нуди различите начине за прилагођавање изгледа и осећаја радне површине. У оперативном систему Виндовс 10, теме, позадине, па чак и фонтови су доступни преко Мицрософт Сторе-а, баш као и апликације или Мицрософт Едге Ектенсионс.

Можете да отворите Мицрософт Сторе на рачунару и потражите позадине. Након преузимања позадина, можете их пронаћи и омогућити из Старт > Подешавања > Персонализација > Теме.

Мицрософт је објавио још један пакет позадина за Виндовс 10 и можете га преузети ако користите Цреаторс Упдате или новији.Нови пакет позадина носи назив „Национални парк Гранд Цанион“ и као што име говори, овај пакет позадина укључује Северни обод, Јужни обод, Хопи Поинт и Хорсесхое Бенд у овом сету од 16 слика.

На листи Мицрософт Сторе-а, компанија каже да ћете ове пејзаже пронаћи у различитим условима осветљења. На пример, пакет позадина приказује залазак сунца на Јужном ободу и Хорсесхое Бенд под звездама. С друге стране, приказује излазак сунца на северу и Хопи Поинт у сумрак.

Позадине укључене у овај пакет нису теме и могу се користити само као позадина радне површине.

Да бисте преузели позадине, можете отворити Мицрософт Сторе и потражити Национални парк Гранд Цанион. Мицрософт Сторе ће приказати преглед врсте укључених позадина и подржаних уређаја. Ако вам се допада, можете да кликнете на Гет да започнете преузимање.

Листу Мицрософт Сторе-а можете пронаћи и из овде .

Популар Постс