Мицрософт објављује нове функције за Оффице Инсидерс као део ажурирања за јул 2018

 Мајкрософт Офис

Мицрософт данас објављује ново ажурирање за Оффице Инсидерс са новим функцијама. Ажурирање долази са новом верзијом 10325.20030 за Оффице пакет продуктивности.

Најновије ажурирање долази са увођењем котација акција у Мицрософт Екцел-у. Мицрософт већ неко време ради на побољшању котација акција и најновије ажурирање доноси нека нова побољшања.

Корисници ће сада моћи да пронађу најновије цене акција, промене у ценама и такође могу добити више информација са новим типом података о акцијама. Мицрософт је такође имплементирао нову опцију, Географски тип података са најновијом исправком за Оффице.Ова два типа података су нова и сматрају се повезаним типовима података јер имају везу са извором података на мрежи. Та веза вам омогућава да вратите богате, занимљиве информације са којима можете да радите и да их освежите, објашњава Мицрософт.

Поред побољшања Екцел-а, ПоверПоинт такође добија мало љубави од Редмонд Гиант-а са корисницима који сада могу да мењају или бирају боје за хипервезе. Хипервезе више неће бити само плаве боје јер корисници сада имају могућност да промене боју хипервеза у боју коју желе.

Мицрософт Оутлоок такође добија нова побољшања увођењем предлога људи у помоћнику за планирање који им омогућава да креирају нове позиве једноставним уношењем имена контаката.

Мицрософт наводи: Да ли сте икада пожелели да не морате да се пребацујете између помоћника за заказивање и позива на састанак када додајете учеснике? Не желим више! Помоћник за планирање сада даје предлоге људима.

Корисници Мицрософт Пројецт-а су такође укључени у најновије ажурирање Оффице Инсидер-а, а Мицрософт сада омогућава корисницима Пројецт-а да виде недавну локацију за чување у оквиру корисничког интерфејса за чување.

Све најновије нове функције су део Оффице пакета продуктивности за кориснике који су се пријавили као Инсајдери. Очекујемо да ће Мицрософт објавити исте функције свим Оффице корисницима у наредним данима или недељама ако се ништа необично не открије у периоду тестирања.

Популар Постс