Мицрософт објављује ХолоЛенс Превиев Буилд 17743.1000 са исправкама

 Мицрософт ХолоЛенс 2

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Данас је Мицрософт најавио нову верзију ХолоЛенс Превиев Буилд 17743.1000 за Виндовс инсајдере. Верзија 17743.1000 је доступна за инсајдере и долази са општим исправкама грешака. Мицрософт више не развија нове функције за ажурирање ХолоЛенс Редстоне 5 јер је компанија више фокусирана на исправљање грешака.

Данас објављујемо нову верзију РС5 Инсајдера за ХолоЛенс, 17743, са инкременталним исправкама грешака и побољшањима стабилности, пише Мицрософтов Тод.  • Решили смо проблем у претходним верзијама који је спречавао клијенте да примају обавештења о долазним позивима у апликацији Ремоте Ассист. Користите центар за повратне информације да бисте евидентирали све друге грешке на које наиђете док испробавате ову верзију, као и да контактирате форуме у вези са питањима.

Мицрософт је открио да ће увођење Виндовс 10 Редстоне 5 за ХолоЛенс почети касније ове године и да ће бити испоручено одговарајућим уређајима путем Виндовс Упдате-а као део аутоматског процеса.

Било којим случајем, ако поседујете ХолоЛенс, не морате ручно да ажурирате свој уређај јер се ажурирања испоручују бежично ради аутоматске инсталације.

Популар Постс