Мицрософт објављује четири нова Виндовс 10 пакета позадина у продавници

Први сет тема из јануара 2019. сада је доступан за Виндовс 10 из Мицрософт продавнице. Раније овог месеца, компанија је објавила не једну већ четири различите теме за Виндовс 10, а све су доступне бесплатно преко Мицрософт Сторе-а.

Док су позадине означене као теме у продавници. важно је разумети да они не укључују ништа осим ограниченог скупа позадина које се могу користити као позадина радне површине.

Дан супротног

 Позадина супротног данаОвај пакет позадина под називом „Супротно дану“ има 15 слика које су бесплатно доступне у Мицрософт Сторе-у. Овај пакет позадина приказује супротан изглед објеката. На пример, постоји тапета која приказује зид који има двоја врата у плавој и црвеној боји

Исто… али другачије? Супротности се привлаче у ових 15 слика, бесплатних за Виндовс 10 теме, стоји у опису продавнице.

Ако сте заинтересовани, можете преузети овај сет позадина из Мицрософт Сторе-а овде .

Видевши Ред

 Видети црвену позадину

Пакет позадина 'Сееинг Ред' има 15 слика аутомобила, брусница, кардинала, гримиза, рубин црвене и гримизне боје.

Опет, ове позадине се могу поставити само као позадина радне површине и нећете добити приступ новим акцентима или звуцима. Можете га преузети са Продавница .

Плетива и вуна

 Плетива и вуна

Сет тапета „Книтс анд Воол“ фокусиран на зиму доноси полице пуне плетеница, удобних каблова и наглашава лепоту сјаја вуне на 16 слика.

Преузмите овај сет са Мицрософт продавница .

Лептир

 Позадина Лептир

Мицрософт је такође објавио нови пакет позадина под називом „Лептир“ и садржи лепоту лептира док лете, хране се и излегу. Мицрософт каже да је то 20 слика које се могу применити као позадина радне површине.

Ако сте заинтересовани, можете да одете у Продавницу и потражите или пронађи га одавде .

Ове теме можете да инсталирате на уређаје са ажурирањем за Виндовс 10 октобар 2018, ажурирањем за април 2018 и ажурирањем Фалл Цреаторс.

Након преузимања теме, можете их користити тако што ћете отићи на Подешавања > Персонализација > Теме. Изаберите нову тему са листе која се налази у доњем делу екрана и изаберите је да бисте је применили.

Популар Постс