Мицрософт обећава да ће се позабавити преоптерећењем картица у Цхромиум Едге-у

 Побољшање картице Мицрософт Едге

Побољшања безбедности и перформанси су увек добродошла у веб прегледачу, али управљање картицама и вишезадаћност су подједнако важни. Мицрософт схвата да је преоптерећење картица или дуплирање картица важан проблем корисника и Едге инжењери активно траже нове идеје.

У новијим верзијама Цхромиум-а, Мицрософт је постепено правио бројне измене како би се решио преоптерећења картица и дуплирања. На пример, Мицрософт је недавно предложио важне промене у Цхромиум-ова подразумевана архитектура задржавања/враћања картица да се позабави забринутошћу у погледу поузданости и побољша своје перформансе.

Поред задржавања картица, Мицрософт такође експериментише са функцијом „прегледа картица“ у Едге Цанари. Ово ће омогућити корисницима да прегледају садржај картица без посете картици.У Реддит теми, Мицрософт је потврдио да и даље ради на прегледима картица како би смањио преоптерећење картица. Када будете пуштени, моћи ћете да пређете мишем преко појединачне картице која није у фокусу да бисте видели брзи преглед сличица. Вероватно ће Мицрософтова имплементација бити боља од прегледа картица укључених у Гоогле Цхроме.

Пребацивање између картица је дефинитивно важан кориснички проблем који активно истражујемо, а дуплирање картица може бити и узрок и симптом отварања много картица, Мицрософт додао је .

Мицрософт је такође обећао Флуент Десигн, скроловање, екран осетљив на додир, опште перформансе и друге оптимизације за Едге.

Едге за Андроид ће постати бољи

Мицрософт је коначно потврдио да и даље улаже у мобилну верзију претраживача. Тренутно је приоритет да се усклади са десктоп рачунаром како би се делила иста база кода на свим уређајима.

Када се посао на миграцији заврши, Мицрософт ће почети да поставља нове функције и побољшања Цхромиум Едге-а за Андроид.

Нажалост, Мицрософт још није спреман да подели временски оквир за велико ажурирање Едге на Андроиду, али ће више информација бити објављено „ускоро“, према Мицрософтовом инжењеру.

Популар Постс