Мицрософт неће ускоро укинути класичну Скипе апликацију за Виндовс

 Скипе

Мицрософт је недавно најавио да ће класична верзија Скипе-а бити повучена на јесен и да су корисници морали да надограде на новију, бољу и модерну верзију Скипе-а како би наставили да користе услугу за размену порука.

Одређени број корисника Скајпа упутио се на веб странице друштвених медија као што су Реддит и одбор заједнице да се жале на нови Скипе, који би требало да замени класични Скипе. Корисници су рекли да мрзе ново ажурирање Скајпа и да је мали број људи назвао ужасним.

Скипе цлассиц (верзија 7.0) је заиста застарео и више не подржава савремена побољшања која би софтверски гигант можда желео да примени у блиској будућности. Прошлог месеца компанија је рекла да ће апликација бити повучена 1. септембра за све кориснике.Мицрософт је очигледно продужио рок и рекао да ће наставити да подржава Скипе 7 за сада, што значи да апликација неће ускоро престати да ради на вашим рачунарима.

На основу повратних информација купаца, продужавамо подршку за Скипе 7 (Скипе цлассиц) на неко време, рекао је Мицрософт у ажурирању објаве за дискусију на свом форуму заједнице. Наши купци могу да наставе да користе Скипе цлассиц до тада, објашњава Мицрософт.

Популар Постс