Мицрософт не планира да ускоро убије класичну алатку за одсецање у оперативном систему Виндовс 10

 Функција исецања екрана у оперативном систему Виндовс 10

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је раније ове године представио нову апликацију Сцреен Скетцх. Сцреен Скетцх је потпуно нова апликација која је направљена од нуле и требало би да замени претходно искуство снимка екрана под називом Сниппинг Тоол. Мицрософт сада приказује искачућу поруку (хеадс уп) у најновијој верзији Инсајдера која мења кориснике да би класична алатка за исецање могла ускоро бити повучена.

Мицрософт у посту на блогу пише да класични алат за одсецање не иде никуда, барем за сада. Мицрософт заиста упозорава кориснике алата за изрезивање о предстојећој консолидацији, али апликација неће бити уништена са следећим ажурирањем за Виндовс 10 (Редстоне 5) или ускоро.Сцреен Скетцх је апликација Мицрософт Сторе-а и то је још један начин да исечете одређене делове екрана. Постаје све бољи са ажурирањем за Виндовс 10 Редстоне 5 и ускоро ће постати основно искуство за све ваше потребе за резањем.

Ми смо у процесу консолидације и модернизације наших искустава са резањем у Виндовс-у. Када надоградите на данашњу верзију, видећете напомену о томе у алатки за исецање. Тренутно не планирамо да уклонимо Сниппинг Тоол у ​​следећем ажурирању за Виндовс 10 и рад на консолидацији који је у току биће одлука заснована на повратним информацијама и подацима, рекла је Мицрософтова Дона Саркар у напоменама о издању.

Апликација Сцреен Скетцх у оперативном систему Виндовс 10 може се активирати коришћењем исте старе пречице на тастатури ВИН + Схифт + С. Када направите снимак екрана са овом апликацијом, у Акционом центру ће се појавити обавештење и можете кликнути на извршите даље измене у избору који сте направили у апликацији Сцреен Скетцх.

Популар Постс